11-10-2013, 09:36 PM
(11-10-2013, 08:32 PM)'saman1989' نوشته:جناب Charming اون لینکهایی که دادید بیشتر برای فنی مهندسی بودن.
من چون زبانم خوب نیست می خوام بدونم همچی سایتهایی هست که خودم مراجعه کنم و به انتخاب خودم یه سری مقالات داونلود کنم که هم آَشنا بشم و هم زبان تخصصیم تقویت بشه.{علوم اجتماعی(علوم انسانی)}
دوست عزیز ایا با science direct اشنا هستین یا نه؟
شما میتونین اونجا برین و قسمت ژورنال هاش رو مثلا بزنین human science دنیایی از مقالات رو میاره براتون
در ضمن برای دانلود نیاز به اکانت دارین که خوب احتمالا ندارین و باید از همون لینک بالایی که دادیم و دوستان سایت ها رو معرفی کردن استفاده کنین و دانلود بکنین مقالات رو
شما میتونین اونجا برین و قسمت ژورنال هاش رو مثلا بزنین human science دنیایی از مقالات رو میاره براتون
در ضمن برای دانلود نیاز به اکانت دارین که خوب احتمالا ندارین و باید از همون لینک بالایی که دادیم و دوستان سایت ها رو معرفی کردن استفاده کنین و دانلود بکنین مقالات رو
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.