13-10-2013, 07:43 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 13-10-2013, 07:47 PM توسط vahid.poper.)
(13-10-2013, 04:51 PM)'M1KE' نوشته: اینکه در نظام وظیفه دقیقا برای تعیین شدت اینها از چه روشی استفاه می شود دقیقا اطلاع ندارم. ولی در مورد بیماری های مرتبط با روان، تا حد زیادی شدت بیماری ممکن است با اظهارات و علائمی که خود فرد بروز می دهد شناسایی و طبقه بندی شود یا هم با توجه به سوابقی که قبلا وجود داشته. مثلا در مورد همین بیماری وسواس یا OCD تا جایی که اطلاع دارم معمولا از یک مقیاسی بین 0 تا 40 استفاده می شود که به مقیاس Yale معروف است که در آن وسواس های بین 8 تا 15 ملایم، 16 تا 23 متوسط و 24 تا 31 شدید و 31 تا 40 خیلی شدید طبقه بندی می شوند. برای تعیین این مقیاس یک سری پرسش هایی مطرح می شود تا تعیین شود که بیمار در روز "چه مدت" از وقت خودش را برای وسواس موردنظر صرف می کند، روزانه "چه میزان اضطراب و استرس" را به این واسطه تجربه می کنند، و اینکه "چه میزان کنترل" روی این افکار وسواسی خودشان دارند. به التبع هر چه فرد مدت زمان بیشتری را در روز صرف این مشکل کند و اضطراب و استرس بیشتری را هنگام انجام ندادن آنها تجربه کند و همین طور هر چه کنترلش روی آنها کمتر باشد شدیدتر طبقه بندی می شود. مشکل اینجاست که اینها با این فرض هست که فرد بیمار در گفتارش صادق باشد. من نمی دانم برای حالتی که فرد بخواهد اغراق کند و به عبارتی بر اساس گفته ها و اظهارات خود فرد نباشد از چه روش یا آزمایش خاصی استفاده می کنند. اگر برای این روش اقدام کردید بد نیست بعدا مراحلش را در اینجا تعریف کنید که در آینده بقیه بتوانند استفاده کنند.
در هر حال اینطور که دیگر دوستان شما در همین تاپیک قبلا گفته اند در حال حاضر بعد از تایید کمیسیون مربوطه تقریبا 1 ماه طول می کشد تا به شما کارت معافیت بدهند. بد نیست تحقیق کنید ببینید این نوع موارد را روی کارت پایان خدمت چه چیزی می نویسند چون بالاخره در آینده ممکن است برخی جاها مجبور به توضیح دادن در این مورد شوید.
پینوشت: یک موردی را هم اشاره کنم که گاهی افرادی که دارای هوش بالایی هستند هم دارای OCD هستند که دلیل آن توجه زیاد آنها به جزئیات، اجتناب بیش از حد از خطر، برنامه ریزی دقیق، احساس مسوولیت شدید در قبال گرفتن تصمیم درست و مواردی از این دست هست. برای نمونه شاید در سریال Big Bang Theory دیده باشید که شخصیت شلدون که باهوش تر از همه بود وسواس خاصی در دوری از آلودگی ها و همین طور تعیین محل دقیق نشستن و گرفتن تصمیم و غیره داشت!
با سلام و تشکر مجدد
دکترِ سرهنگ که نظر متخصص رو پیشش بردم اون میگفت که کارت پایان خدمت اعصاب و روان بهم میدن ولی دقیقا نمیدونست که مثلا فردی که اختلال ذهنی داره کارت پایان خدمتش فرقی با کارت کسی که اختلال وسواس داره، میکنه یا نه!!
راستش من نمیدونم از کجا بپرسم!! وقتی کسانی که توو نظام وظیفه هستن جوابای متناقض به آدم میدن! آدم از کی بپرسه آخه! واسه همین اومدم توو اینترنت سرچ کنم!
شما کسی رو سراغ نداری که ازشون دقیق بپرسید؟؟
این روانشناسی که رفتم توو یه کاغذ نوشته :
تست bcd انجام شد: با مقیاس 17 افسردگی خفیف است
تستsas اجام شد: با مقیاس 28 نرمال است.
البته توو نامه ای که روانپزشک بهم داد تا به عنوان نظر متخصص به دکتر نظام وظیفه بدم فقط OCD رو نوشته و دکتر نظام وظیفه هم فقط همینو به عنوان بیماری توو فرم مربوطه نوشت و مهر زد! حالا اگه بخوام بیشتر جلوه اش بدم با این نامه مغایر نشه یه موقه؟؟ینی اگه شدید تر نشون بدم اسمش همون ocd هستش دیگه؟؟اسمش که عوض نمیشه؟؟
راستی شما دکترید؟
در مورد پی نوشتی که نوشتید قبلا هم جای دیگه ای خونده بودم همچین چیزی و تا حدودی چیزایی که گفتید در مورد من صدق میکنه مثلا توجه به جزئیات و سخت تصمیم گرفتن و حتی بعضا درماندگی توو گرفتن تصمیم درست(مثلا در مورد همین رفتن به خدمت یا گرفتن معافی از این طریق)
دکترِ سرهنگ که نظر متخصص رو پیشش بردم اون میگفت که کارت پایان خدمت اعصاب و روان بهم میدن ولی دقیقا نمیدونست که مثلا فردی که اختلال ذهنی داره کارت پایان خدمتش فرقی با کارت کسی که اختلال وسواس داره، میکنه یا نه!!
راستش من نمیدونم از کجا بپرسم!! وقتی کسانی که توو نظام وظیفه هستن جوابای متناقض به آدم میدن! آدم از کی بپرسه آخه! واسه همین اومدم توو اینترنت سرچ کنم!
شما کسی رو سراغ نداری که ازشون دقیق بپرسید؟؟
این روانشناسی که رفتم توو یه کاغذ نوشته :
تست bcd انجام شد: با مقیاس 17 افسردگی خفیف است
تستsas اجام شد: با مقیاس 28 نرمال است.
البته توو نامه ای که روانپزشک بهم داد تا به عنوان نظر متخصص به دکتر نظام وظیفه بدم فقط OCD رو نوشته و دکتر نظام وظیفه هم فقط همینو به عنوان بیماری توو فرم مربوطه نوشت و مهر زد! حالا اگه بخوام بیشتر جلوه اش بدم با این نامه مغایر نشه یه موقه؟؟ینی اگه شدید تر نشون بدم اسمش همون ocd هستش دیگه؟؟اسمش که عوض نمیشه؟؟
راستی شما دکترید؟
در مورد پی نوشتی که نوشتید قبلا هم جای دیگه ای خونده بودم همچین چیزی و تا حدودی چیزایی که گفتید در مورد من صدق میکنه مثلا توجه به جزئیات و سخت تصمیم گرفتن و حتی بعضا درماندگی توو گرفتن تصمیم درست(مثلا در مورد همین رفتن به خدمت یا گرفتن معافی از این طریق)