15-10-2013, 10:31 AM
(15-10-2013, 01:34 AM)'پرهام' نوشته: آخه پاسپورت 5 سال بیشتر نمیدن . حتی اگه عوض کنم .مدت I-20 من حدود 7 سال هست .من چطوری پاسپورت با اعتبار 7سال و 6 ماه بگیرم؟ من فکر میکردم از تاریخ ورود به آمریکا حداقل 6 ماه معتبر باشه بعدش میشه واشنگتون عوض کرد. شما اطلاعی دارین؟ یا من اینجوری چیکار کنم؟ مرسی از تون
من مدت اعتبار پاسپورت شما رو در بالا اشتباه دیدم و فکر کردم گفتید که یک ماه و نیم اعتبار داره. الان که دوباره پست شما رو خوندم دیدم که گفتید یک سال و نیم. قسمت اول پاسخی که در بالا دادم درسته. به این معنی که پاسپورت شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشه، ولی لازم نیست که شما پاسپورت رو الان عوض کنید و همون طور که مهیار هم گفت، میتونید در امریکا از طریق دفتر حفاظت منافع پاسپورت رو عوض کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.