(16-10-2013, 12:03 PM)'hossein12' نوشته: سلام به همگی
دوستان سؤالی در مورد نحوه خرید نوبت آزمون داشتم و بخش مرتبط تری رو در فوروم پیدا نکردم. راستش قصد دارم زودتر در آزمون شرکت کنم و شنیدم میشه نوبت آزمون کسی رو که میخواد کنسل کنه خرید. ممکنه در مورد این نوع خریدها (از آغاز تا پایان) توضیح بدین؟ چون تا اونجا که من میدونم برای تعیین نوبت باید هرکس از طریق حساب کاربری خودش در ای.تی.اس. رزرو و ثبت نام کنه ؛ در اینصورت اگر من نوبت شخص دیگه یی رو بخرم مشکلی پیش نمیاد؟ ضمناً چطوری باید مطمئن بشم از اینکه همه چی درسته و خدای نکرده سوء استفاده ای در کار نیست؟ سپاسگزار از راهنماییتون.
دوست عزیز سوالتون رو جواب میدم فکر کنم انتقال بدن
ببینید هیچ شرایط خاصی نداره
شما فقط باید با یک نفر هماهنگ کنید و یا بدونید مثلا یه نفر میخواد کنسل کنه و یا زود زود رفرش کنید تا جا باز بشه
تافل مثل جی ار ای کاغذی نیس که ظرفیت نامحدود باشه
اگه ظرفیت پر بشه تمومه دیگه یا باید جاهای جدید باز کنن یا تاریخ های دیگه رو ثبت نام کنید
در هر حال اگه میدونید که یه نفر کنسل میکنه که چه بهتر وگرنه باید رفرش کنید هر از چند گاهی تا ببینید جا باز شده یا نه؟
احتماال منظورتان از خرید وقت یه نفر دیگه خرید ووچرش هست که دیگه امکانش واسه این کشور نیس و فقط با کارت اعتباری باید ثبت نام کرد
هیچ سواستفاده ای در کار نیس
شما از سایت ای تی اس ثبت نام میکنید و تمام
جزییاتش رو هم که میدونید
ببینید هیچ شرایط خاصی نداره
شما فقط باید با یک نفر هماهنگ کنید و یا بدونید مثلا یه نفر میخواد کنسل کنه و یا زود زود رفرش کنید تا جا باز بشه
تافل مثل جی ار ای کاغذی نیس که ظرفیت نامحدود باشه
اگه ظرفیت پر بشه تمومه دیگه یا باید جاهای جدید باز کنن یا تاریخ های دیگه رو ثبت نام کنید
در هر حال اگه میدونید که یه نفر کنسل میکنه که چه بهتر وگرنه باید رفرش کنید هر از چند گاهی تا ببینید جا باز شده یا نه؟
احتماال منظورتان از خرید وقت یه نفر دیگه خرید ووچرش هست که دیگه امکانش واسه این کشور نیس و فقط با کارت اعتباری باید ثبت نام کرد
هیچ سواستفاده ای در کار نیس
شما از سایت ای تی اس ثبت نام میکنید و تمام
جزییاتش رو هم که میدونید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.