17-10-2013, 01:18 AM
(13-10-2013, 02:03 AM)'juventus' نوشته: سلام
بچه ها من می خواستم برای دوره دکترا به یکی از دانشگاه های سوئد برم که در مورد توسعه پایدار فعالیت می کنند !
لیسانس با معدل 16 آزاد - فوق لیسانس 19.50 ازاد - دو تا ای اس ای - 10 تا مقاله ملی و بین المللی - ایلتس 6 + سه تا توصیه نامه خیلی معتبر
میشه راهنمایی کنید ؟
سلام و خوش آمدید
من نمیدونم چه راهنمایی ای میخاید، به هر حال توی سوئد دکترا قبول شدن خیلی رقابتی هست ، و البته رشته ی توسعه ی پایدار هم خیلی پرطرفدار هست.... به نظر من اول حتما جزوه رو کامل و با دقت مطالعه کنید...
به خاطر مقاله هاتون و معدلتون شانستون نسبتا خوبه اما بازم میگم رقابت خیلی بالاست...
بهترین کاری که در کنار یاد گرفتن راه های مخ زنیِ استادا و اپلای کردن میتونید الان انجام بدید اینه که با مطالعه ی مقاله های به روزِ مربوط به حوضه ی کاریِ خودتون، یه موضوع خوب برای دکترا پیدا کنید و به استادای دقیقا مرتبط ایمیل بزنید..
موفق باشید
من نمیدونم چه راهنمایی ای میخاید، به هر حال توی سوئد دکترا قبول شدن خیلی رقابتی هست ، و البته رشته ی توسعه ی پایدار هم خیلی پرطرفدار هست.... به نظر من اول حتما جزوه رو کامل و با دقت مطالعه کنید...
به خاطر مقاله هاتون و معدلتون شانستون نسبتا خوبه اما بازم میگم رقابت خیلی بالاست...
بهترین کاری که در کنار یاد گرفتن راه های مخ زنیِ استادا و اپلای کردن میتونید الان انجام بدید اینه که با مطالعه ی مقاله های به روزِ مربوط به حوضه ی کاریِ خودتون، یه موضوع خوب برای دکترا پیدا کنید و به استادای دقیقا مرتبط ایمیل بزنید..
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز