نام علمی دیسک کمر، هرنی دیسکال است. در بند 3 از ماده 34 آیین نامه معافیت پزشکی اشاره شده که:
بند 3- انواع هرني ديسكال با علايم كلينيكي و راديولوژي عمل شده و عمل نشده معاف دائم.
( در موارد بيماران عمل شده انجام ميلوگرافي و يا MRI ستون فقرات كه در مراكز درماني دانشگاهي يا نظامي انجام شده باشد منضم به تأييد راديوگرافي ضروري است)
تنگی کانال نخاعی کمر هم میتواند ایجاد کمردرد کند و به احتمال زیاد در مورد شما هم همین طور باشد. در هر حال، دلیل هر چه که باشد در بند 1 این ماده هم اشاره شده که:
بند 1- معايب ستون فقرات ( مادرزادي يا اكتسابي)
الف) در موارد شديد يا اشكال عملي معاف دائم.
ب) در موارد خفيف خدمات غيررزمي.
همانطور که می بینید در بند 3 اشاره ای به خفیف یا شدید بودن نکرده و به وجود علائم کلینیکی و رادیولوژی اشاره کرده ولی در این بند به خفیف و شدید بودن اشاره کرده. در مجموع به نظر می رسد با توضیحاتی که شما دادید اگر این معایب و مشکلات اثبات شوند (یعنی آنطور که خودش گفته دارای علايم كلينيكي و راديولوژي باشد) معاف شوید.
بند 3- انواع هرني ديسكال با علايم كلينيكي و راديولوژي عمل شده و عمل نشده معاف دائم.
( در موارد بيماران عمل شده انجام ميلوگرافي و يا MRI ستون فقرات كه در مراكز درماني دانشگاهي يا نظامي انجام شده باشد منضم به تأييد راديوگرافي ضروري است)
تنگی کانال نخاعی کمر هم میتواند ایجاد کمردرد کند و به احتمال زیاد در مورد شما هم همین طور باشد. در هر حال، دلیل هر چه که باشد در بند 1 این ماده هم اشاره شده که:
بند 1- معايب ستون فقرات ( مادرزادي يا اكتسابي)
الف) در موارد شديد يا اشكال عملي معاف دائم.
ب) در موارد خفيف خدمات غيررزمي.
همانطور که می بینید در بند 3 اشاره ای به خفیف یا شدید بودن نکرده و به وجود علائم کلینیکی و رادیولوژی اشاره کرده ولی در این بند به خفیف و شدید بودن اشاره کرده. در مجموع به نظر می رسد با توضیحاتی که شما دادید اگر این معایب و مشکلات اثبات شوند (یعنی آنطور که خودش گفته دارای علايم كلينيكي و راديولوژي باشد) معاف شوید.
(17-10-2013, 01:22 AM)'hamrahekhob' نوشته: سلام به همه دوستان خوب من تازه عضو شدم چون تازه فهمیدم میتونم معاف بشم
مشکل من اینه که اول از همه تنگی کانال نخاعی مادر زادی دارم دوم اینکه لغزندگی مهره باعث شده فشار روی کانال نخاعی بیشتر بشه و در اخرم دیسک خفیف دارم میشه در مورد معافیتم راهنمایی کنید معاف میشم؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -