17-10-2013, 02:29 PM
(17-10-2013, 02:18 PM)'M1KE' نوشته: بله دست کم در مورد این دانشگاه اینطور هست. دلیل این موضوع هم این هست که وقتی شما یک سال در همان دانشگاه خودشان درس خوانده باشید شناخت بهتری از توانمندی های شما خواهند داشت و مطمئن می شوند که برای شما هزینه کنند یا خیر. ولی وقتی همین طور مستقیم برای دکترا بگیرند این احتمال هست که فرد در عمل ضعیف ظاهر شود و هر دو (هم دانشجو هم دانشگاه) از کرده خود پشیمان شوند! البته اینطور که دیده ام بیشتر این دانشگاه ها این امکان را فراهم می کنند که اگر فرد نتوانست دکترا را به پایان برساند در صورتی که نیازمندی های ارشد را گذرانده بود به ایشان مدرک ارشد داده شود (مشابه حالتی که در ایران به دانشجویان سال دوم به بعد در کارشناسی در صورت انصراف مدرک کاردانی داده می شود). با این توضیحات می توانید با استادانشان هم در این مورد صحبت کنید ولی به احتمال زیاد همین پیشنهاد را می دهند. شما هم اگر واقعا فرد توانمندی باشید نباید قاعدتا با این موضوع مشکلی داشته باشید که در سال اول ارشد به دکترا سوییچ کند. به هر حال همان یک سال هم بخشی از دکترای شما در نظر گرفته می شود.
سلام mike عزیز
من از دانشگاههای امریکا پرسیدم اونایی که پذیرش داشتم و اونایی که میخواستم اپلای بکنم گفتن اصلا اینطوری نیس که شما به اسم مستقیم دکترا بیای و فاند بگیری بعد دوسال مدرک ارشد رو بدیم بهت و بگی خدافظ!
خودشم از جواب دادنشون معلوم بود که از سوالم ناراحت هستند!
حداقل واسه 13 تا دانشگاه که این جواب رو گرفتم و به خصوص اگه فاند بدن اصلا فک نکنم بشه تغییر داد از دکترا به ارشد..
لاقل من امریکا رو اینجوری دونستم حالا کانادا شما استاد تری
من از دانشگاههای امریکا پرسیدم اونایی که پذیرش داشتم و اونایی که میخواستم اپلای بکنم گفتن اصلا اینطوری نیس که شما به اسم مستقیم دکترا بیای و فاند بگیری بعد دوسال مدرک ارشد رو بدیم بهت و بگی خدافظ!
خودشم از جواب دادنشون معلوم بود که از سوالم ناراحت هستند!
حداقل واسه 13 تا دانشگاه که این جواب رو گرفتم و به خصوص اگه فاند بدن اصلا فک نکنم بشه تغییر داد از دکترا به ارشد..
لاقل من امریکا رو اینجوری دونستم حالا کانادا شما استاد تری
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.