طبیعی هست که وقتی فردی برای مدت طولانی تری روی شما سرمایه گذاری می کند اگر از ابتدا شما به ایشان بگویید که من ممکن است وسط کار درس رو رها کنم ناراحت بشوند. ولی اگر در عمل در سال دوم به بعد دکترا به مشکل بخورید آنوقت قضیه فرق می کند و دپارتمان در مورد دادن یا ندادن چنین مدرکی تصمیم گیری می کند. یکی از دوستان من چند سال پیش در اواسط دکترایش در دانشگاه Texas A & M با استادش به مشکل خورد و به همین دلیل یک مستری گرفت و در جای دیگری دوباره شروع به خواندن دکترا کرد. یا مثلا این دانشگاه در فلوریدا را نگاه کنید در خط آخر در این مورد نوشته:
Degree Granting
Students admitted to the program that do not complete the PhD degree requirements will be allowed, upon completion of normal departmental requirements, to receive the MS degree.
به نظر من شما نباید به هیچ عنوان در همان ابتدای کار چنین سوال هایی را از آنها بکنید چون پیش خودشان اینطور فکر می کنند که این فرد از همین ابتدای کار هم در به پایان رساندن دکترا جدیت ندارد و دارد روی راه فرار احتمالی فکر می کند. یکی از دلایلی که فاندهای دکترا در خیلی از رشته ها به صورت سال به سال تایید می شود و نه برای تمام دوره چند ساله دکترا، شاید همین موضوع باشد. چون به این شکل در هر سالی که فرد از نظر تحصیلی خیلی ضعیف ظاهر شود یا بخواهد ترک تحصیل کند جلوی هدر رفت فاند را می گیرند.(17-10-2013, 02:29 PM)'Charming' نوشته:سلام mike عزیز
من از دانشگاههای امریکا پرسیدم اونایی که پذیرش داشتم و اونایی که میخواستم اپلای بکنم گفتن اصلا اینطوری نیس که شما به اسم مستقیم دکترا بیای و فاند بگیری بعد دوسال مدرک ارشد رو بدیم بهت و بگی خدافظ!
خودشم از جواب دادنشون معلوم بود که از سوالم ناراحت هستند!
حداقل واسه 13 تا دانشگاه که این جواب رو گرفتم و به خصوص اگه فاند بدن اصلا فک نکنم بشه تغییر داد از دکترا به ارشد..
لاقل من امریکا رو اینجوری دونستم حالا کانادا شما استاد تری
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -