17-10-2013, 06:07 PM
(17-10-2013, 02:14 AM)'juventus' نوشته:قانون خاص منظورم برای تاریخ ها هست ! مررسی از توضیحاتتون !
حالا یه سوال و در واقع مشورت می خواستم ازتون
به نظرتون من برای دکتری اقدام کنم یا کارشناسی ارشد ؟
یکی از استادام گفت بهتره بری اونجا دو سه سال کارشناسی ارشد بخونی و بعد با پایه خیلی قوی تری بری به دکتری !
نمی دونم منطقی هست یا نه ؟
بستگی به شرایطتون داره، مقاله هاتون، کارای تحقیقاتی تون تا حالا، اینکه چقدر شانس دارید...
به هر حال هیچ چیزی به اندازه ی زمان با ارزش نیست و حیفه دو سه سال...
اما اگه خیلی الان رزومه ی علمی تون خوب نیست میتونید دوباره برید و شروع کنید... خیلی بحث منطق نیست بیشتر سلیقه و سبک سنگینیه... خیلی ها این کار رو میکنن برای همین فکر نکنید خیلی غیر عادی هست دوباره ارشد خوندن... یه سری بعد از ارشد دوم هم موفق به پذیرش یا فاند برای دکترا نمیشن و یه سری با همون یه ارشد هم کارشون راه میوفته... صرفا ارشد خوندن ملاک مناسبی برای دکترا قبول شدن نیست...
اگه شرایطتون رو دقیق تر بگید میشه کمک کرد که ببینیم چقدر شانس دارید.. . میتونید اینجا بپرسید راجع به شانستون در سوئد...
به نظر من حتما تلاش کنید برای دکترا و اگه موفق نشدید اون موقع فکر یه ارشد دیگه باشید...
به هر حال بازم میگم که چه دکترا و چه ارشد، سوئد الان خیلی رقابت زیاده...
موفق باشید
به هر حال هیچ چیزی به اندازه ی زمان با ارزش نیست و حیفه دو سه سال...
اما اگه خیلی الان رزومه ی علمی تون خوب نیست میتونید دوباره برید و شروع کنید... خیلی بحث منطق نیست بیشتر سلیقه و سبک سنگینیه... خیلی ها این کار رو میکنن برای همین فکر نکنید خیلی غیر عادی هست دوباره ارشد خوندن... یه سری بعد از ارشد دوم هم موفق به پذیرش یا فاند برای دکترا نمیشن و یه سری با همون یه ارشد هم کارشون راه میوفته... صرفا ارشد خوندن ملاک مناسبی برای دکترا قبول شدن نیست...
اگه شرایطتون رو دقیق تر بگید میشه کمک کرد که ببینیم چقدر شانس دارید.. . میتونید اینجا بپرسید راجع به شانستون در سوئد...
به نظر من حتما تلاش کنید برای دکترا و اگه موفق نشدید اون موقع فکر یه ارشد دیگه باشید...
به هر حال بازم میگم که چه دکترا و چه ارشد، سوئد الان خیلی رقابت زیاده...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز