17-10-2013, 06:12 PM
(17-10-2013, 03:03 AM)'mtelec' نوشته: با سلام
1-هردوی لیسانس و ارشد در دانشگاه ارومیه
2-لیسانس با معدل 17.47(نفر سوم بین هم ورودیها) و ارشد با معدل 17.05(نفر اول بین هم ورودیها)
3-رشته برق-الکترونیک
4-نمره زبان تا آذر میگیرم(زبانم خوبه)،GRE هم همینطور
5- تعداد 4 تا مقاله accept شده ی ISI دارم + 1دونه ISI submit + تعداد 5 تا هم کنفرانس accept شده ی خارجی IEEE
6-کل دروس اصلی گروه برق هم TA شدم و هم استاد آزمایشگاه (الکترونیک2و3،مدارهای الکتریکی 1و2، میکروپروسسور،ریزپردازنده،معماری کامپیوتر،فیزیک 2).
برای کدوم ترم میشه apply کرد؟ فاند گرفتن از کجا راحت تره؟
خیلی ممنون....
دوست عزیز...
همون طور که دوستان در جا های دیگه گفتن شرایط شما خوبه و شانس دارید... پرسیدنِ یک سوالِ تکراری و اینکه چقدر شانس دارید هیچ کمکی به شما نمیکنه چون اولا شرایط کشور های مختلف خیلی متفاوت نیست و دوما جواب های تکراری میگیرید...
در مورد اینکه کدوم ترم میشه اپلای کرد باید بگم الان دیگه اکثر ددلاین ها برای بهار گذشته و حدودا با اواخر مارچ وقت دارید برای ثبت نام برای ترم پاییز سال دیگه... البته یه سری پوزیشن هم ارائه میشه که زمان خاصی نداره و باید همش چک کنید...
فاند گرفتن از هیچ جا راحت نیست توی سوئد و توی کشور های دیگه... دانشگاه های قوی فاند زیاد دارن و متقاضی هم براشون زیاده و متقاضی ها قوی هستن... دانشگاه های رده پایین تر رقابت براشون کمتره اما پول هم کمتر دارن... چون شرایطتون خوبه به نظر من دانشگاه های قوی تری اقدام کنید بهتره...
در ضمن این آخرین باره که من به این سوال تکراری شما پاسخ میدم و فک میکنم بقیه بچه ها هم همینکار رو بکنن... لطفا سوال تکراری نپرسید...
موفق باشید
همون طور که دوستان در جا های دیگه گفتن شرایط شما خوبه و شانس دارید... پرسیدنِ یک سوالِ تکراری و اینکه چقدر شانس دارید هیچ کمکی به شما نمیکنه چون اولا شرایط کشور های مختلف خیلی متفاوت نیست و دوما جواب های تکراری میگیرید...
در مورد اینکه کدوم ترم میشه اپلای کرد باید بگم الان دیگه اکثر ددلاین ها برای بهار گذشته و حدودا با اواخر مارچ وقت دارید برای ثبت نام برای ترم پاییز سال دیگه... البته یه سری پوزیشن هم ارائه میشه که زمان خاصی نداره و باید همش چک کنید...
فاند گرفتن از هیچ جا راحت نیست توی سوئد و توی کشور های دیگه... دانشگاه های قوی فاند زیاد دارن و متقاضی هم براشون زیاده و متقاضی ها قوی هستن... دانشگاه های رده پایین تر رقابت براشون کمتره اما پول هم کمتر دارن... چون شرایطتون خوبه به نظر من دانشگاه های قوی تری اقدام کنید بهتره...
در ضمن این آخرین باره که من به این سوال تکراری شما پاسخ میدم و فک میکنم بقیه بچه ها هم همینکار رو بکنن... لطفا سوال تکراری نپرسید...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز