18-10-2013, 12:17 PM
با توضیحاتی که دادین شانس شما برای گرفتن معافی از راه همان مشکل دیسک کمر (هرنی دیسکال) بیشتر از همه هست. طبق بند 3 از ماده 34 آیین نامه معافیت پزشکی انواع هرني ديسكال با علايم كلينيكي و راديولوژي عمل شده و عمل نشده معاف دائم است. ( در موارد بيماران عمل شده انجام ميلوگرافي و يا MRI ستون فقرات كه در مراكز درماني دانشگاهي يا نظامي انجام شده باشد منضم به تأييد راديوگرافي ضروري است).
در مورد مشکلات دریچه قلب هم در بندهای 1 و 2 از ماده 43 اشاره کرده که:
بند 1ـ كليه عوارض عضوي دريچه اي قلب عمل شده و عمل نشده به شرط ثبوت در بيمارستانهاي نيروهاي مسلح يا دانشگاهي معاف دائم.
تبصره: پرولاپس دريچه اي كه منجر به نارسائي نشده باشد خدمات غير رزمي.
بند 2ـ وجود هر گونه بيماري مادرزادي قلب اعم از عمل شده و نشده معاف دائم.
تبصره: دكستروكادري و سيتوس انورتوس اگر با آنوماليهاي ديگر همراه نبوده و عارضه اي نداشته باشد منع خدمتي ندارد.
با توجه به خفیف بودن مشکل شما در این مورد، این احتمال هم هست که فقط از خدمات غیر رزمی معاف شوید. به همین دلیل پیگیری مشکل دیسک کمر به نظر من در اولویت هست. در مرحله سوم هم مشکل میگرن هست که فکر نمی کنم کار به آنجا برسد.
در مورد مشکلات دریچه قلب هم در بندهای 1 و 2 از ماده 43 اشاره کرده که:
بند 1ـ كليه عوارض عضوي دريچه اي قلب عمل شده و عمل نشده به شرط ثبوت در بيمارستانهاي نيروهاي مسلح يا دانشگاهي معاف دائم.
تبصره: پرولاپس دريچه اي كه منجر به نارسائي نشده باشد خدمات غير رزمي.
بند 2ـ وجود هر گونه بيماري مادرزادي قلب اعم از عمل شده و نشده معاف دائم.
تبصره: دكستروكادري و سيتوس انورتوس اگر با آنوماليهاي ديگر همراه نبوده و عارضه اي نداشته باشد منع خدمتي ندارد.
با توجه به خفیف بودن مشکل شما در این مورد، این احتمال هم هست که فقط از خدمات غیر رزمی معاف شوید. به همین دلیل پیگیری مشکل دیسک کمر به نظر من در اولویت هست. در مرحله سوم هم مشکل میگرن هست که فکر نمی کنم کار به آنجا برسد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -