18-10-2013, 10:13 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 18-10-2013, 10:15 PM توسط mohammadreza88.)
سلام بر همۀ دوستانی که به هر نحوی دارن در این فروم زحمت میکشند،
پیشنهادی دارم برای امکان پیگیری جواب هایی که برای یک پست نوشته میشه. یعنی مثلاً در فروم یک مطلبی توسط یک کاربر نقل میشه که من هم علاقمندم پاسخ اون سوال رو بدونم یا در جریان ادامۀ بحث قرار بگیرم اما ممکنه بخاطر وقفه ای که در پاسخ دادن به اون سوال بوجود میاد کلاً فراموش کنیم چی بود و کجای فروم بود!
اما اگه گزینه ای در کنار گزینه های "امتیاز"، "یافتن پست ها" و "پیام خصوصی" اضافه بشه مثلاً با عنوان "دنبال کردن" بعد هرموقع کسی برای پاسخ دادن، اون پست رو نقل قول کنه، پیغامی هم برای من بیاد! (چیزی شبیه به همون اتفاقی که در شبکه های اجتماعی میفته)
با تشکر از رحمات شما
پیشنهادی دارم برای امکان پیگیری جواب هایی که برای یک پست نوشته میشه. یعنی مثلاً در فروم یک مطلبی توسط یک کاربر نقل میشه که من هم علاقمندم پاسخ اون سوال رو بدونم یا در جریان ادامۀ بحث قرار بگیرم اما ممکنه بخاطر وقفه ای که در پاسخ دادن به اون سوال بوجود میاد کلاً فراموش کنیم چی بود و کجای فروم بود!
اما اگه گزینه ای در کنار گزینه های "امتیاز"، "یافتن پست ها" و "پیام خصوصی" اضافه بشه مثلاً با عنوان "دنبال کردن" بعد هرموقع کسی برای پاسخ دادن، اون پست رو نقل قول کنه، پیغامی هم برای من بیاد! (چیزی شبیه به همون اتفاقی که در شبکه های اجتماعی میفته)
با تشکر از رحمات شما
,It matters not how strait the gate
.How charged with punishments the scroll
:I am the master of my fate
.I am the captain of my soul
"William Ernest Henley"-
.How charged with punishments the scroll
:I am the master of my fate
.I am the captain of my soul
"William Ernest Henley"-
The thing always happens that you really believe in; and the belief in a thing makes it happen
"Frank Lloyd Wright"-
"Frank Lloyd Wright"-