19-10-2013, 11:21 AM
به هیچ وجه اون دیدی که در ایران نسبت به موتور سوارها وجود داره در امریکا وجود نداره. البته من خیلی به ندرت در امریکا موتور سیکلت دیدم و به جاش موتور سایکل وجود داره. در واقع اون موتورهای نسبتا کوچیکی که در ایران مرسوم هست رو شما در امریکا کمتر میبینید و موتورهایی که مردم در امریکا برای رفت و آمد استفاده میکنند موتورهای بزرگی هستند که شبیه به موتورهایی هست که شما در پیست مسابقات سرعت میبینید.
هزینه نگهداری موتور تا اونجا که من اطلاع دارم کمتر از ماشین هست و قیمتهاش هم ارزونتره، اما نمیدونم که شما در تمام فصلهای سال در ایالت ویرجینیا میتونید از موتور استفاده کنید یا خیر. حدس میزنم که در زمستونهای ویرجینیا چندان عملی نباشه.
هزینه نگهداری موتور تا اونجا که من اطلاع دارم کمتر از ماشین هست و قیمتهاش هم ارزونتره، اما نمیدونم که شما در تمام فصلهای سال در ایالت ویرجینیا میتونید از موتور استفاده کنید یا خیر. حدس میزنم که در زمستونهای ویرجینیا چندان عملی نباشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.