در این جزوه 40 صفحه ای با عنوان "taxable and Nontaxable Income" که در سایت IRS گذاشته شده در مورد جزئیات درآمدهایی که به اونها مالیات تعلق می گیره اشاره شده. من فرصت اینکه جزئیات این مورد را پیدا کنم را نداشتم ولی در همان صفحه اول متن زیر را گذاشته که به نظر می رسه با این توضیحات پول هایی که از کشورهای خارجی هم به فرد فرستاده می شوند می بایست گزارش شوند مگر آنکه قانون برای آنها استثنایی قائل شده باشد. در هر حال، برای اطلاعات دقیق تر می شود این جزوه را مطالعه کرد.
البته جدای از بحث مالیات، بحث قوانین پولشویی هم در چنین تراکنش هایی مطرح هست که در قوانین کانادا و آمریکا برای مبالغ حدود 10 هزار دلار به بالا مطرح می شوند و برای کمتر از آن زیاد اهمیتی ندارد. به همین دلیل پیشنهاد من این هست که این نوع تراکنش ها محدود و هر بار کمتر از 10 هزار دلار باشند که به اصطلاج خیلی هم روی اینکه این پول از چه منبعی آمده و غیره حساس نشوند.
Foreign income.
If you are a U.S. citizen or resident alien, you must report income from sources outside the United States (foreign income) on your tax return unless it is exempt by U.S. law. This is true whether you reside inside or outside the United States and whether or not you receive a Form W2, Wage and Tax Statement, or Form 1099 from the foreign payer. This applies to earned income (such as wages and tips) as well as unearned income (such as interest, dividends, capital gains, pensions, rents, and royalties).
If you reside outside the United States, you may be able to exclude part or all of your foreign source earned income. For details, see Publication 54, Tax Guide for U.S. Citizens and Resident Aliens Abroad.
If you reside outside the United States, you may be able to exclude part or all of your foreign source earned income. For details, see Publication 54, Tax Guide for U.S. Citizens and Resident Aliens Abroad.
البته جدای از بحث مالیات، بحث قوانین پولشویی هم در چنین تراکنش هایی مطرح هست که در قوانین کانادا و آمریکا برای مبالغ حدود 10 هزار دلار به بالا مطرح می شوند و برای کمتر از آن زیاد اهمیتی ندارد. به همین دلیل پیشنهاد من این هست که این نوع تراکنش ها محدود و هر بار کمتر از 10 هزار دلار باشند که به اصطلاج خیلی هم روی اینکه این پول از چه منبعی آمده و غیره حساس نشوند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -