(19-10-2013, 10:57 PM)'SEVENTH' نوشته: سلامبنده 1آبان اعزام هستم برا آموزشی. سپاه هست. افتادم شهید مدرس کرج. یه دوستی داریم میگه لازم نیست سرتو بتراشی همانطوری برو. نظر شما چیه؟ آخه میگن اونجا بلافاصله خودشون میتراشن و تا بیست سی روز دیگه هم نمیشه حمام پیدا کرد!!!؟سپاس
شهید مدرس کرج؟! اول تبریک میگم برای اینکه آموزشی رو در اونجا سپری خواهی کرد من خودم آموزشی رو مدرس کرج بودم، در مورد تراشیدن سر به کسی ایرادی نگرفتند و هر کس که موی بلندتری از حد معمول داشت، بهش یک هفته فرصت دادند که موها رو کوتاه کنه ولی از اون مرخصی ابتدای دوره که معمولا پادگان ها دارند، خبر نبود. 20-30 روز بدون حمام؟! ما دوران آموزشی رو در تابستون پشت سر گذاشتیم ولی تا اونجایی که یادمه، هر روز میتونستیم بریم حمام!! پادگان مدرس کرج، از لحاظ برخورد، میتونم بگم یکی از بهترین پادگان های آموزشی است بنابراین خیلی در اینجور موارد به حرف دوستان!!! توجه نکنید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.