(20-10-2013, 01:44 AM)'roshanak25' نوشته: من کارشناسی و ارشدم روزانه هستش (هنوز فارغ التحصیل نشدم بهار 93 فارغ التحصیل میشم). میخوام با عدم کاریابی آزاد کنم هر دو مدرکم رو و خب چون زمان بر هست، تا موقعی که میخوام اپلای کنم (مهر 93) مدرکم آزاد نمیشه. حالا میخواستم بدونم میشه با مدارک دیگه ای غیر از دانشنامه اپلای کرد یا نه؟ اگه میشه اینها چه مدارکی هستن؟
پستهای قبلی رو خوندم ولی بعضی ها گفتن میشه بعضیا گفتن نمیشه قاطی کردم کلا
دوست عزیز چون پرسیده بودین یک بار دیگه توضیح میدم
اولا خوب اون چیزی که دوستمون گفتن یه اصل هستش...دانشگاه به دانشگاه فرق داره
ولی اکثر دانشگاههای امریکا اصلا دانشنامه اولش نمیخوان به هیچ وجه چون خودشون در جریانن...حتی یکی از دانشگاههایی که من پذیرش گرفتم و مدارک اپلودی بود گفتن تا پایان ترم یک تو اون دانشگاه هم میتونی مدارک اصلی رو با پست بفرستن واسه دانشگاه هر چند من با خودم میبرم همون اول...
البته دانشگاه استثنا یی هم داریم که تا گفتم من فارغ التحصیل شدم گفتن زود باش بده ببینیم دانشنامه رو زود باش!
فکر نکنم دانشنامه زیاد لازمت باشه ولی خوب ریزنمرات فرق داره
ریز نمرات رو بعضی ها غیر رسمی قبول دارن
حتی اپلودی ها که دیگه راحت میبری با مهر مترجم میشه این کار رو کرد هر چند باز کشور به کشور و دانشگاه فرق داره
من خودم تمام مدارک رو ازاد و ترجمه رسمی کردم ولی خوب شرایط شما فرق داره
یک توصیه: به فکر این جور چیزا نباشین و اول تمام مدارک رو اماده کنین به وقتش همه چی معلوم میشه!
پیروز باشی
اولا خوب اون چیزی که دوستمون گفتن یه اصل هستش...دانشگاه به دانشگاه فرق داره
ولی اکثر دانشگاههای امریکا اصلا دانشنامه اولش نمیخوان به هیچ وجه چون خودشون در جریانن...حتی یکی از دانشگاههایی که من پذیرش گرفتم و مدارک اپلودی بود گفتن تا پایان ترم یک تو اون دانشگاه هم میتونی مدارک اصلی رو با پست بفرستن واسه دانشگاه هر چند من با خودم میبرم همون اول...
البته دانشگاه استثنا یی هم داریم که تا گفتم من فارغ التحصیل شدم گفتن زود باش بده ببینیم دانشنامه رو زود باش!
فکر نکنم دانشنامه زیاد لازمت باشه ولی خوب ریزنمرات فرق داره
ریز نمرات رو بعضی ها غیر رسمی قبول دارن
حتی اپلودی ها که دیگه راحت میبری با مهر مترجم میشه این کار رو کرد هر چند باز کشور به کشور و دانشگاه فرق داره
من خودم تمام مدارک رو ازاد و ترجمه رسمی کردم ولی خوب شرایط شما فرق داره
یک توصیه: به فکر این جور چیزا نباشین و اول تمام مدارک رو اماده کنین به وقتش همه چی معلوم میشه!
پیروز باشی
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.