20-10-2013, 08:04 PM
(20-10-2013, 12:47 PM)'samira_s' نوشته: با سلام
شانس پذیرش دکترا با فاند با شرایط من برای کجاست؟
لیسانس نرم افزار دانشگاه آزاد نجف آباد با معدل14.22
فوق لیسانس فناوری اطلاعات و مدیریت دانشگاه امیرکبیر(به شیوه مجازی-مدرکش موردتایید و مهر وموم وزارت علوم هست) با معدل 16.37
بیش از 8 سال سابقه کار و فعالیت مرتبط در سازمانهای معتبر دارم.
فعلا آیلتس جنرال با overall 6 دارم که البته دسامبر تاریخش میگذره. به شدت مشغول خوندن زبان هستم و مطمئنم بالای 6.5 میارم تا حداکثر 4 ماه دیگه.
مقاله ندارم ولی دارم روی برخی عناوین تخصصی کار میکنم و فکر نمی کنم مشکلی برام داشته باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام دوست عزیز
بهتره که رو زبان کار کنید و 6.5 تا 7 بیارید.
کانادا خیلی معدل براشون مهمه!
به نظرم اروپا رو به خاطر اینکه میگید سابقه کار 8 ساله دارید و همچنین روی عناوین تخصصی کار میکنید، بهتره تو انتخاب هاتون قرار بدین. بیشتر دکترا در اروپا به صورت RESEARCH هست و شما اگه پروپوزال خوبی داشته باشین و همچنین با یک استاد در ارتباط باشین، میتونید فاند بگیرید.
واسه آمریکا هم شانس تون 50 ؛ 50 هست باید نمره زبان بالائی داشته باشین و در کنارش نمره جی ار ای بالای 315 (به قول آقا بابک).
بازم اینجا دوستای باتجربه تر از بنده هستن که میتونن هر دومون راهنمائی کنن.
من در حد سواد و تجربه ام گفتم
موفق باشی
بهتره که رو زبان کار کنید و 6.5 تا 7 بیارید.
کانادا خیلی معدل براشون مهمه!
به نظرم اروپا رو به خاطر اینکه میگید سابقه کار 8 ساله دارید و همچنین روی عناوین تخصصی کار میکنید، بهتره تو انتخاب هاتون قرار بدین. بیشتر دکترا در اروپا به صورت RESEARCH هست و شما اگه پروپوزال خوبی داشته باشین و همچنین با یک استاد در ارتباط باشین، میتونید فاند بگیرید.
واسه آمریکا هم شانس تون 50 ؛ 50 هست باید نمره زبان بالائی داشته باشین و در کنارش نمره جی ار ای بالای 315 (به قول آقا بابک).
بازم اینجا دوستای باتجربه تر از بنده هستن که میتونن هر دومون راهنمائی کنن.
من در حد سواد و تجربه ام گفتم
موفق باشی