20-10-2013, 09:46 PM
سلام، راستش من برنامه ریزی کرده بودم که واسه فال 2014 اپلای کنم ولی یک دفعه یک open position دیدم و اپلای کردم و واسه اسپرینگ 2014 پذیرفته شدم. به احتمال خیلی زیاد آفیسر میپرسه که واسه چند تا دانشگاه اپلای کردی. منم مجبورم بگم همین یکی. اگه گفت چرا فقط همین یکی، به نظرتون چی بگم؟ آخه رنک دانشگاه متوسطه و نمی تونم بگم به خاطر رنکش. از طرفی BS هم باید ببرم نمیتونم بگم که هزینه اپلای واسه چند دانشگاه زیاده و از این حرف ها
یک سوال دیگه، من در فرم DS نوشتم که در حال حاضر unemployed هستم و دارم خودم واسه یک امتحان GRE دیگه آماده میکنم و در کنارش روی مقاله کار میکنم. اگه بگه تو که ادمیت شدی واسه چی میخوای امتحان GRE بدی چی بگم؟ هدفم از امتحان GRE گرفتن پذیرش از دانشگاه هایی با رنک بهتر هست اگه شرایط در دانشگاهی که پذیرفته شدم مطلوب نبود. اگه افیسر بفهمه که میخوام واسه دانشگاه های دیگه هم اپلای کنم میتونه تاثیر منفی داشته باشه؟
یک سوال دیگه، من در فرم DS نوشتم که در حال حاضر unemployed هستم و دارم خودم واسه یک امتحان GRE دیگه آماده میکنم و در کنارش روی مقاله کار میکنم. اگه بگه تو که ادمیت شدی واسه چی میخوای امتحان GRE بدی چی بگم؟ هدفم از امتحان GRE گرفتن پذیرش از دانشگاه هایی با رنک بهتر هست اگه شرایط در دانشگاهی که پذیرفته شدم مطلوب نبود. اگه افیسر بفهمه که میخوام واسه دانشگاه های دیگه هم اپلای کنم میتونه تاثیر منفی داشته باشه؟