21-10-2013, 08:03 AM
(21-10-2013, 06:58 AM)'azadabbas' نوشته: با سلام
شرایط من از لحاظ معدل جالب نیست - معدل 13 در لیسانس( دانشگاه مازندران ) و 14.5 در فوق ( آزاد مشهد) 0 رشته مهندسی مکانیک- 12 سال سابقه کار در صنعت نفت دارم.دوره های متعدد فنی با گواهینامه بین المللی دیدم.به نظر شما می تونم از دانشگاه های اروپایی یا آمریکایی پذیرش بگیرم ؟
با تشکر
دوست من متاسفانه معدلتون همون طور که گفتین خیلی کمه
من میدونم اروپا سابقه کار رو بیشتر روش مانور میده تا امریکا البته باز به دانشگاه بستگی داره
به هیچ وجه بدون دونستن نمره های زبان نمیشه گفت
امریکا علاوه بر تافل جی ار ای هم میخواد که بسیار مهمه و نمره بالایی باید بگیرید
ولی اروپا تافل یا ایلتس کافیه؟
مقاله هم ندارید درسته؟
میشه از دانشگاههای نه چندان خوب آمریکا پذیرش گرفت البته با جی ار ای و تافل بالا تازه اونم بدون فاند مگر مقاله و ...هم داشته باشین و سایر موارد تو رزومه که مهمه
اون گواهی ها زیاد نمیشه حساب کرد روش نهایت 2 درصد!
من میدونم اروپا سابقه کار رو بیشتر روش مانور میده تا امریکا البته باز به دانشگاه بستگی داره
به هیچ وجه بدون دونستن نمره های زبان نمیشه گفت
امریکا علاوه بر تافل جی ار ای هم میخواد که بسیار مهمه و نمره بالایی باید بگیرید
ولی اروپا تافل یا ایلتس کافیه؟
مقاله هم ندارید درسته؟
میشه از دانشگاههای نه چندان خوب آمریکا پذیرش گرفت البته با جی ار ای و تافل بالا تازه اونم بدون فاند مگر مقاله و ...هم داشته باشین و سایر موارد تو رزومه که مهمه
اون گواهی ها زیاد نمیشه حساب کرد روش نهایت 2 درصد!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.