21-10-2013, 08:54 AM
(21-10-2013, 08:41 AM)'M1KE' نوشته: بهتر بود اینطور می پرسیدید که آیا این دو می توانند "متناقض" همدیگر باشند که پاسخ خیر هست. یعنی نباید دو اطلاعات متناقض در CV یا SOPهایی که به دانشگاه و سفارت میدهید وجود داشته باشد. ولی دلیلی هم ندارد که این دو واو به واو "مشابه" یکدیگر باشند. نظر شخصی من این است که رزومه یا SOP ای که یه سفارت میدهید قدری خلاصه تر و غیر علمی تر از رزومه یا SOP ای باشد که به دانشگاه داده اید.
دوست عزیز راجع به توصیه نامه چطور؟ اطلاع دارین؟
مثلا آخه من که waive کردم که توصیه نامه استاد رو ببینم یا در اختیارم قرار بده چطوری برم توصیه نامه بگیرم؟
یه سوال دیگه؟ اگه توصیه نامه ها تو کاغذ باشه فقط امضای استاد و سربرگ دانشگاه کافیه دیگه تو پاکت نذاریم که...
البته خواستن اینجور چیزا به نظرم زیاد منطقی نیس چون دانشگاه تا زمانی که یه کوچولو مدرک ناقص باشه بررسی نمیکنه
نمیدونم چرا cv و sop و lor رو دوستان میگن ببرین؟
ممنون
مثلا آخه من که waive کردم که توصیه نامه استاد رو ببینم یا در اختیارم قرار بده چطوری برم توصیه نامه بگیرم؟
یه سوال دیگه؟ اگه توصیه نامه ها تو کاغذ باشه فقط امضای استاد و سربرگ دانشگاه کافیه دیگه تو پاکت نذاریم که...
البته خواستن اینجور چیزا به نظرم زیاد منطقی نیس چون دانشگاه تا زمانی که یه کوچولو مدرک ناقص باشه بررسی نمیکنه
نمیدونم چرا cv و sop و lor رو دوستان میگن ببرین؟
ممنون
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.