21-10-2013, 08:45 PM
(21-10-2013, 03:51 PM)'Pouyan.B' نوشته: متشکرم - اما یه سری سوالم بی جواب موند و چندتا سوال هم هنوز در ذهنم هست.
* کارهای دانشجویی داخل دانشگاه( غیر از کارهای شرکتی با واسطه دانشگاه) شامل چه کارهایی می شه؟؟
* آیا این قانون 20 ساعت کار در هفته با حقوقی حدود 7 یورو در ساعت، به راحتی به دست میاد؟ کلا چه نوع کارهایی همچین حقوقی دارن؟ (چون برای تامین هزینه زندگی به نظرم کافیه)
* من تا مقطع کاردانی ، مهندسی مکانیک خوندم ( انصراف دادم در میانه راه)، و قصد اپلای طراحی صنعتی در اروپا و احتمالا اسپانیا رو دارم، با در نظر گرفتن توانایی مناسب کار با نرم افزار، چقدر امکان پیدا کردن کار مناسب - در حدی که بشه یه زندگی دانشجویی رو گذروند - هست؟
ممنون می شم اگه توصیح بیشتری بدین!
کارهای دانشجویی برای لیسانس تقریباً وجود نداره! من فکر کردم برای مقاطع تکمیلی می خوای بری. منظور کار در ازمایشگاه یا با تیم استاد روی یه پروژه خاص!
هفته ای 20 ساعت که اره وجود داره. اما من نمیدونم و احتمالش رو هم باید بدی که پیدا نشه.
در خصوص طراحی صنعتی هم باید عرض کنم کشور مناسبی رو انتخاب کردی و شاید اگر حرفه ای باشی بتونی در سال دوم و بالا کار پیدا کنی
هفته ای 20 ساعت که اره وجود داره. اما من نمیدونم و احتمالش رو هم باید بدی که پیدا نشه.
در خصوص طراحی صنعتی هم باید عرض کنم کشور مناسبی رو انتخاب کردی و شاید اگر حرفه ای باشی بتونی در سال دوم و بالا کار پیدا کنی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public