(22-10-2013, 05:48 PM)'alpachino10' نوشته: دوستان میشه بنده رو راهنمایی بفرمایید. ممنون میشم:
1-دانشگاه لیسانس من ریزنمرات ترجمه شده نمیده و باید خودم ببرم دارالترجمه تا ترجمه شه. حالا می خواست ببینم وقتی ریزنمرات ترجمه شد و مهر دادگستری خورد آیا باید باز ببرمشون دانشگاه تا واسم بزاره داخل پاکت
خوده دانشگاه یا با همون مهر دادگستری دانشگاه ها قبول میکنن؟ (واسه آمریکا میخوام)
2- آیا دانشگاه های آمریکا ترجمه دانشنامه لیسانس و فوق رو هم در زمان اپلای می خوان یا میشه بعد از پذیرش بهشون ارائه کرد؟ (من چندتا دانشگاه رو دیدم واسه خود اپلای نمی خواستن، میخواستم ببینم بقیه هم اینجوری هستن یا نه)
متشکرم
دوست عزیز آیا ریز نمراتتون رو آزاد کردین و مهر وزارت علوم خورده(یعنی تایید شده)؟ در غیر اینصورت اول این رو بدونین که مدارک مهر justice نمیخوره ولی ممکنه مهر مترجم بخوره (یعنی ترجمه میزنن و مهر ترجمه میخوره) ولی اگه رسمی و ازاد شده باشه مهرهای وزارتین هم میخوره
دوست عزیز شدیدا بستگی به دانشگاه داره (اصلا نمیشه گفت به هیچ وجه) بعضی دانشگاهها میگن official این یعنی قطعا داخل پاکت حالا مهر justice باشه نباشه مهم نیس البته من همش رو زدم تا خیالم راحت شد...بعضی ها میگن آپلودی باشه کافیه...بعضی ها میگن unofficial این یعنی ترجمه کنین همینطوری بفرستین
شما قطها برای اطمینان بپرسین از دانشگاههای مربوطه...
اکثرا که نمیخوان ولی اگه بدوننن درس رو تموم کردین یکم پیله میکنن.. ولی در حالت کلی نه لازم نیس
مثلا من دقیقا یادمه unm به خاطر اینکه گفته بوده یعنی زده بودم درسم رو تموم کرده ازم خواست اون رو ولی اکثرا نمیخوان...
اگر هم بخوان بعضا میگن اگر هم دانشنامه نشد یه نامه بگیر از دانشگاه اون رو ترجمه کن که کاملا غیر رسمیه
نگران دانشنامه نباش زیاد
پیروز باشی
دوست عزیز شدیدا بستگی به دانشگاه داره (اصلا نمیشه گفت به هیچ وجه) بعضی دانشگاهها میگن official این یعنی قطعا داخل پاکت حالا مهر justice باشه نباشه مهم نیس البته من همش رو زدم تا خیالم راحت شد...بعضی ها میگن آپلودی باشه کافیه...بعضی ها میگن unofficial این یعنی ترجمه کنین همینطوری بفرستین
شما قطها برای اطمینان بپرسین از دانشگاههای مربوطه...
اکثرا که نمیخوان ولی اگه بدوننن درس رو تموم کردین یکم پیله میکنن.. ولی در حالت کلی نه لازم نیس
مثلا من دقیقا یادمه unm به خاطر اینکه گفته بوده یعنی زده بودم درسم رو تموم کرده ازم خواست اون رو ولی اکثرا نمیخوان...
اگر هم بخوان بعضا میگن اگر هم دانشنامه نشد یه نامه بگیر از دانشگاه اون رو ترجمه کن که کاملا غیر رسمیه
نگران دانشنامه نباش زیاد
پیروز باشی
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.