22-10-2013, 08:12 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 22-10-2013, 08:17 PM توسط alpachino10.)
(22-10-2013, 06:19 PM)'Charming' نوشته:دوست عزیز آیا ریز نمراتتون رو آزاد کردین و مهر وزارت علوم خورده(یعنی تایید شده)؟ در غیر اینصورت اول این رو بدونین که مدارک مهر justice نمیخوره ولی ممکنه مهر مترجم بخوره (یعنی ترجمه میزنن و مهر ترجمه میخوره) ولی اگه رسمی و ازاد شده باشه مهرهای وزارتین هم میخوره
دوست عزیز شدیدا بستگی به دانشگاه داره (اصلا نمیشه گفت به هیچ وجه) بعضی دانشگاهها میگن official این یعنی قطعا داخل پاکت حالا مهر justice باشه نباشه مهم نیس البته من همش رو زدم تا خیالم راحت شد...بعضی ها میگن آپلودی باشه کافیه...بعضی ها میگن unofficial این یعنی ترجمه کنین همینطوری بفرستین
شما قطها برای اطمینان بپرسین از دانشگاههای مربوطه...
اکثرا که نمیخوان ولی اگه بدوننن درس رو تموم کردین یکم پیله میکنن.. ولی در حالت کلی نه لازم نیس
مثلا من دقیقا یادمه unm به خاطر اینکه گفته بوده یعنی زده بودم درسم رو تموم کرده ازم خواست اون رو ولی اکثرا نمیخوان...
اگر هم بخوان بعضا میگن اگر هم دانشنامه نشد یه نامه بگیر از دانشگاه اون رو ترجمه کن که کاملا غیر رسمیه
نگران دانشنامه نباش زیاد
پیروز باشی
خیلی ممنونم دوست عزیزم. دانشگاه فوقم ریزنمرات رو به صورت ترجمه شده و با هولوگرام بهم داد. هرچند که مهر Unofficial روی پاکتش زده ولی میتونم باهاش اپلای کنم. اما متاسفانه دانشگاه لیسانسم هیچ جوری قبول نکرد که این کارو بکنه (حتی گفتم من ریزنمرات رو خودم میبرمشون دارالترجمه ،فقط شما مثل دانشگاه فوقم اونا رو بزارید تو پاکت و مهر Unofficial بزنید) . قبول نکردند. مجبور شدم پول آزادسازی مدرک لیسانس رو بدم.بهم گفته هفته بعد بیا. فکر کنم بعد از اینکه دانشگاه دانشنامه رو بهم داد باز یه مدت هم باید درگیر تاییدشدنش توسط وزارت علوم باشم تا بعدش بتونم ریزنمرات رو بدم دارالترجمه ترجمه رسمی کنه (فیلمی داریم تو ایران بخدا!)
دوستم پارسال واسه 6 دانشگاه آمریکا اپلای کرد ولی واسه هیچ کدومشون ترجمه دانشنامه های لیسانس و فوق رو ازش نخواستن. فقط ترجمه ریزنمرات رو فرستاد. واسه همین هم من نرفتم دنبال ترجمه دانشنامه (چون باید پول ازادسازیش رو بدم و دلم نمیخواد تا رفتنم اکی نشده الکی پول آزادسازی مدرک رو بدم.)
دوستم پارسال واسه 6 دانشگاه آمریکا اپلای کرد ولی واسه هیچ کدومشون ترجمه دانشنامه های لیسانس و فوق رو ازش نخواستن. فقط ترجمه ریزنمرات رو فرستاد. واسه همین هم من نرفتم دنبال ترجمه دانشنامه (چون باید پول ازادسازیش رو بدم و دلم نمیخواد تا رفتنم اکی نشده الکی پول آزادسازی مدرک رو بدم.)
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."