(22-10-2013, 08:12 PM)'alpachino10' نوشته:خیلی ممنونم دوست عزیزم. دانشگاه فوقم ریزنمرات رو به صورت ترجمه شده و با هولوگرام بهم داد. هرچند که مهر Unofficial روی پاکتش زده ولی میتونم باهاش اپلای کنم. اما متاسفانه دانشگاه لیسانسم هیچ جوری قبول نکرد که این کارو بکنه (حتی گفتم من ریزنمرات رو خودم میبرمشون دارالترجمه فقط شما مثل دانشگاه فوقم اونا رو بزارید تو پاکت و مهر Unofficial بزنید) . قبول نکردند. مجبور شدم پول آزادسازی مدرک لیسانس رو بدم.بهم گفته هفته بعد بیا. فکر کنم بعد از اینکه دانشگاه دانشنامه رو بهم داد باز یه مدت هم باید درگیر تاییدشدنش توسط وزارت علوم باشم تا بعدش بتونم ریزنمرات رو بدم دارالترجمه ترجمه رسمی کنه (فیلمی داریم تو ایران بخدا!)
دوستم پارسال واسه 6 دانشگاه آمریکا اپلای کرد ولی واسه هیچ کدومشون ترجمه دانشنامه های لیسانس و فوق رو ازش نخواستن. فقط ترجمه ریزنمرات رو فرستاد. واسه همین هم من نرفتم دنبال ترجمه دانشنامه (چون باید پول ازادسازیش رو بدم و دلم نمیخواد تا رفتنم اکی نشده الکی پول آزادسازی مدرک رو بدم.)
خوب مگه شما دوست عزیز پول ازاد سازی ریزنمرات لیسانس رو ندادید؟ پس دانشنامه رو هم میتونید بگیرید و تمام(بله پس نیازی نیس به ترجمش)
اگر هم مال فوق رو نگرفتید که بلاخره اگه قصد رفتن دارید باید بگیرید (البته اینکه پذیرش بگیرید بعد هم حرف منطقیه کاملا ) ولی اگه قصد رفتن دارید کم کم فکر اون رو هم بکنید
بله شما اگه بخواین ترجمه رسمی بکنین باید بره ریزنمرات و دانشنامه واسه تایید به وزارت علوم (طول میکشه ولی شما فوری اقدام کن که وقت از دست نره)
بله متاسفانه دانشگاهها بسیار متفاوت هستن به خصوص بعضی شهرها شور همه چی رو درآوردن
پیروز باشی
اگر هم مال فوق رو نگرفتید که بلاخره اگه قصد رفتن دارید باید بگیرید (البته اینکه پذیرش بگیرید بعد هم حرف منطقیه کاملا ) ولی اگه قصد رفتن دارید کم کم فکر اون رو هم بکنید
بله شما اگه بخواین ترجمه رسمی بکنین باید بره ریزنمرات و دانشنامه واسه تایید به وزارت علوم (طول میکشه ولی شما فوری اقدام کن که وقت از دست نره)
بله متاسفانه دانشگاهها بسیار متفاوت هستن به خصوص بعضی شهرها شور همه چی رو درآوردن
پیروز باشی
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.