22-10-2013, 08:27 PM
(22-10-2013, 08:18 PM)'Charming' نوشته:خوب مگه شما دوست عزیز پول ازاد سازی ریزنمرات لیسانس رو ندادید؟ پس دانشنامه رو هم میتونید بگیرید و تمام(بله پس نیازی نیس به ترجمش)
اگر هم مال فوق رو نگرفتید که بلاخره اگه قصد رفتن دارید باید بگیرید (البته اینکه پذیرش بگیرید بعد هم حرف منطقیه کاملا ) ولی اگه قصد رفتن دارید کم کم فکر اون رو هم بکنید
بله شما اگه بخواین ترجمه رسمی بکنین باید بره ریزنمرات و دانشنامه واسه تایید به وزارت علوم (طول میکشه ولی شما فوری اقدام کن که وقت از دست نره)
بله متاسفانه دانشگاهها بسیار متفاوت هستن به خصوص بعضی شهرها شور همه چی رو درآوردن
پیروز باشی
پیروز باشی
در واقع من دارم از طریق کاریابی مدارکم رو آزاد می کنم. ولی از شانس من چون دانشگاه لیسانسم زیر بار دادن ریزنمره نرفت مجبور شدم 1 تومن بدم و مدرک لیسانسم رو آزاد کنم. (با کاریابی یکی دو ماه بعد از زمان اپلای مدرکم آزاد میشد و اگه میخواستم واسه اون صبر کنم نمیتونستم اپلای کنم.). باز خدا رو شکر دانشگاه فوقم گیر نداد وگرنه فکر کنم اونجا باید 6 7 میلیونی پیاده میشدم!
شما اطلاع دارید از زمانی که دانشگاه دانشنامه رو بهم میده چقدر طول میکشه تا وزارت علوم اون رو تایید کنه؟ باید واسشون پست کنم انگار و توی سیستمشون ثبت کنم درخواستمو، درسته؟
شما اطلاع دارید از زمانی که دانشگاه دانشنامه رو بهم میده چقدر طول میکشه تا وزارت علوم اون رو تایید کنه؟ باید واسشون پست کنم انگار و توی سیستمشون ثبت کنم درخواستمو، درسته؟
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."