سلام وسپاس.
یکی از دوستانی که سی سال در ایران تجربه موتورسواری داره و پارسال در آمریکا بعد از گذروندن دوره مخصوص گواهینامه موتور گرفتن ( همونی که به گواهینامه اتومبیل الصاق میشه ) نوشتن که :
""" نکته مهم اینه با کل چیزهایی که توی دوره یاد گرفتم و فیلمهایی که دیدم به این نتیجه رسیدم که اساسا در این شرایط موتورسواری آنچنان که به نظر میاد امنیت نداره! """
همیشه فکر میکردم که موتورسواری درآمریکا برعکس ایران پرخطر نیست چون قوانین رانندگی در آمریکا کاملا رعایت میشه و منظم هستند و احترام به همه رانندگان و خیلی مسایل قانونی و فرهنگی دیگه.
ولی الان متعجب شدم که چرا آنجا هم موتورسواری نا امن است ؟!
یکی از دوستانی که سی سال در ایران تجربه موتورسواری داره و پارسال در آمریکا بعد از گذروندن دوره مخصوص گواهینامه موتور گرفتن ( همونی که به گواهینامه اتومبیل الصاق میشه ) نوشتن که :
""" نکته مهم اینه با کل چیزهایی که توی دوره یاد گرفتم و فیلمهایی که دیدم به این نتیجه رسیدم که اساسا در این شرایط موتورسواری آنچنان که به نظر میاد امنیت نداره! """
همیشه فکر میکردم که موتورسواری درآمریکا برعکس ایران پرخطر نیست چون قوانین رانندگی در آمریکا کاملا رعایت میشه و منظم هستند و احترام به همه رانندگان و خیلی مسایل قانونی و فرهنگی دیگه.
ولی الان متعجب شدم که چرا آنجا هم موتورسواری نا امن است ؟!
دوست موتورسواربسیار مجرب دیگری هم که انواع موتور را در آمریکا داشتن و دارن فرمودن که :
" اگه انسان محافظه کاری هستید اصلا موتور رو توصیه نمی کنم بهتون. "
بنده اینم برام سوال شده !!!" اگه انسان محافظه کاری هستید اصلا موتور رو توصیه نمی کنم بهتون. "
[align=right] بنده در ایران موتورسوار نیستم ولی دوست دارم باشم اگه بخام واسه
روزایی که هوا مساعده از موتور و بقیه روزا از حمل ونقل عمومی استفاده کنم
فکر خوبیه ؟
فکر خوبیه ؟