(23-10-2013, 12:46 PM)'matilda' نوشته: سلام. وقت همگی بخیر
من یک سوال اساسی دارم. به اساتید دانشگاههای کانادا که با رشته ام بیشترین ارتباط رو دارن ایمیل میدم، ولی اصلا" جواب نمیگیرم برای پیدا کردن سوپروایزر. نمیدونم چیکار کنم الان.
رزومه ام:
لیسانس فیزیک، معدل 16.37، دانشگاه سراسری
فوق لیسانس عمران، معدل 18.31، دانشگاه آزاد
مقاله ژورنال: 3 تا با ایمپکت خوب
مقاله کنفرانس بین المللی: 15 تا خیلی معتبر
مقاله داخلی: 2 تا
آیلتس: بالای 6.5 میشم
جی آر ایی: زیاد خوب نمیشم، شاید کوانت 160 و وربال 150 نهایتا
لطفا منو راهنمایی کنید که چه راهکاری پیش بگیرم؟
ممنونم
دوست عزیز بهتر بود سوالتون رو تو قسمت راهنمایی در ایمیل به اساتید میپرسیدی
ولی ایا چند تا ایمیل زدید؟ نحوه ایمیلتون چطوری بود واسه دانشگاههای مربوطه؟
ببینید میدونید که احیانا خیلی سخت جواب میدن استادا ...حداقل باید 100 تا رو بزنی تازه حداقل هستش این ...هستن کسایی که تو 650 امین ایمیل جواب گرفتن
پس نباید ناامید شد زیاد چون مهمترین آفت در یافتن supervisor همون ناامیدی هستش...
خودتون رو محدود به دانشگاه خاصی نکنید و باز هم ایمیل بزنید تا ببینید چی میشه
در ضمن میخواید واسه پاییز برید یا زمستون...یادتون نره بهتره 3 تا 5 ماه قبل ددلاین شروع به ایمیل زدن بکنید(البته این رو میگم بهتره قطعی نیس)
بودن افرادی که 4 روز مونده به شروع کلاسها استاد پیدا کردن!!
رزومه رو هم اتچ کنید تو ایمیلتون و مختصر بنویسید
پیروز باشی
ولی ایا چند تا ایمیل زدید؟ نحوه ایمیلتون چطوری بود واسه دانشگاههای مربوطه؟
ببینید میدونید که احیانا خیلی سخت جواب میدن استادا ...حداقل باید 100 تا رو بزنی تازه حداقل هستش این ...هستن کسایی که تو 650 امین ایمیل جواب گرفتن
پس نباید ناامید شد زیاد چون مهمترین آفت در یافتن supervisor همون ناامیدی هستش...
خودتون رو محدود به دانشگاه خاصی نکنید و باز هم ایمیل بزنید تا ببینید چی میشه
در ضمن میخواید واسه پاییز برید یا زمستون...یادتون نره بهتره 3 تا 5 ماه قبل ددلاین شروع به ایمیل زدن بکنید(البته این رو میگم بهتره قطعی نیس)
بودن افرادی که 4 روز مونده به شروع کلاسها استاد پیدا کردن!!
رزومه رو هم اتچ کنید تو ایمیلتون و مختصر بنویسید
پیروز باشی
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.