(23-10-2013, 07:25 PM)'Andre' نوشته: بابک جان مشکلات فرهنگی ما یکی دو تا که نیست. سایتهای فارسی نرم افزار کرک شده دزدی رو می فروشن، بدون اینکه حتی یک سنت هم پول خرج کرده باشن (بالای سایت هم نوشتن از نظر قانونی و شرعی حرامه!!!). عضویت ویژه و فروش اینترنتی هم راه انداختن، طبیعیه که کسی نمی تونه کار فرهنگی کنه...
از بحث تاپیک خارج نشیم، خواهشاً تک آهنگ و کتاب و این چیزا رو اشتراک نذارید (من خودم چند تایی کتاب شیر کردم که فقط یکیشون رو میشه به علت رایگان بودن استفاده کرد). در مورد کتاب هم که قربونشون برم، کتابهای Cambridge ارزون ترین کتابهای بازارن (فقط هزینه چاپ).
پیرو صحبت دوستمون اونوقت باید کلا دانلود مقالات و بسیاری از قسمت های فروم رو درش رو تخته کرد...
دوستان ببخشین همینجاش هم تو قسمت های فروم بسیاری از مقالات رو دوستان و حتی بعضا بنده مثلا SCIENCE DIRECT رو مقاله ای که 40 یا 30 دلار هستش دانلود میکنیم رایگان و در اختیار دیگران میذاریم یا میذارن...و یا سایر ژورنال ها
تکلیف اینا چیه؟ چون اینا علمی هستن مشکلی پیش نمیاد؟!!
ولی خوب این هم یه جور بنای کج گذاشتنه دیگه...
اگه توضیح بدید ممنون میشم
دوستان ببخشین همینجاش هم تو قسمت های فروم بسیاری از مقالات رو دوستان و حتی بعضا بنده مثلا SCIENCE DIRECT رو مقاله ای که 40 یا 30 دلار هستش دانلود میکنیم رایگان و در اختیار دیگران میذاریم یا میذارن...و یا سایر ژورنال ها
تکلیف اینا چیه؟ چون اینا علمی هستن مشکلی پیش نمیاد؟!!
ولی خوب این هم یه جور بنای کج گذاشتنه دیگه...
اگه توضیح بدید ممنون میشم
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.