24-10-2013, 12:29 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 24-10-2013, 12:38 AM توسط ForeverBlue.)
(18-10-2013, 10:43 PM)'cachers1975' نوشته: سلام دوستان
ممنون ميشم سريع جواب من رو بديد. . .
من فروردين ماه درخواست ويزا دانشجويي دادم و كمتر از يك ماه بعد از اون ويزاي من حاضر شد... اما بنا به دلايلي دير رفتم ويزام رو دريافت كنم و ويزاي من اكسپاير شد!!!
بعد از اون در شهريور دوباره همان مداركم رو آپديت كردم( بجز اون نامه ساپورت مالي-كه يك نفر از اروپا بايد براي شما فرستاده باشه) و درخواست جديد دادم...
اينبار جواب اومد كه ريجكت شدي..!!!(Reliable)
به نظرتون من بايد چكار كنم؟!
2 سال براي اين پروسه من زحمت كشيدم.
هيچ راهي به ذهنم نميرسه... زمان خيلي كمي از معافيت تحصيليم باقي مونده...
آيا دوباره ميتونم درخواست بدم؟؟ از منشي سفارت كه تلفني پرسيدم گفت نميشه...
نه درخواست دوباره...نه تجديد نظر...نه اينكه علت ريجكت شدن...
متاسفانه اشتباه بزرگی در دریافت نکردن ویزا کرده اید. در مورد شنگن، این که ویزا به شما اعطا شود ولی بدون اینکه به سفارت اطلاع بدهید از آن استفاده نکنید یا اصلا برای درج آن در گذرنامه نروید تاثیر منفی دارد (که متاسفانه یک نمونه اش را میبینید). به قول معروف نباید به صورت صوری ویزا گرفت.
معمولا برای ویزاش شنگن با توجه به سخت گیری های اخیر، همه تلاش بر این است که اگر کوچکترین نقص مدرکی دارید با شما مخالفت شود. معمولا در 90% مواقع هم اعتراض کردن و ... هیچ تاثیری ندارد. علت ریجکت را مدتی دیگر طی یک نامه میتوانید از سفارت دریافت کنید. (معولا برای ویزای دانشجویی که ریجکت شده کمی طول میکشه). مثلا ممکنه دلیل رد درخواست شما این باشه: "قصد شما مبني بر ترك محدوده كشورهاي عضو پيمان شنگن پيش از اتمام موعد ويزاي شما به دلايلي از قبيل عدم ارائه مدارك و اطلاعات كافي براي سفارت قابل اثبات نبوده است."
شما میتوانید مجددا درخواست بدهید و محدودیتی بابت ارائه درخواست ندارید ولی شرایط را خیلی سخت کرده اید.
آن 90 یورو و کنترل مدارک هم برای مدارک بسیار لازم است (مانند گذرنامه و ...). نامه ساپورت مالی جزء آن محسوب نمیشود.
شما برای آلمان اقدام کریده اید یا پرتغال؟
معمولا برای ویزاش شنگن با توجه به سخت گیری های اخیر، همه تلاش بر این است که اگر کوچکترین نقص مدرکی دارید با شما مخالفت شود. معمولا در 90% مواقع هم اعتراض کردن و ... هیچ تاثیری ندارد. علت ریجکت را مدتی دیگر طی یک نامه میتوانید از سفارت دریافت کنید. (معولا برای ویزای دانشجویی که ریجکت شده کمی طول میکشه). مثلا ممکنه دلیل رد درخواست شما این باشه: "قصد شما مبني بر ترك محدوده كشورهاي عضو پيمان شنگن پيش از اتمام موعد ويزاي شما به دلايلي از قبيل عدم ارائه مدارك و اطلاعات كافي براي سفارت قابل اثبات نبوده است."
شما میتوانید مجددا درخواست بدهید و محدودیتی بابت ارائه درخواست ندارید ولی شرایط را خیلی سخت کرده اید.
آن 90 یورو و کنترل مدارک هم برای مدارک بسیار لازم است (مانند گذرنامه و ...). نامه ساپورت مالی جزء آن محسوب نمیشود.
شما برای آلمان اقدام کریده اید یا پرتغال؟
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ