24-10-2013, 01:38 AM
در مورد مقایسه دانشگاه های موردنظر به نظرم هر دو جنبه (رتبه دانشگاه و هزینه های تحصیل) مهم هستند و به شرایط خودتان بستگی دارد. برای نمونه خیلی ها نمی توانند هزینه های دانشگاه را بدهند و به همین دلیل حتی اگر بهترین دانشگاه جهان هم باشد برایشان ممکن نیست و از این نظر هر دانشگاه رایگان دیگری را ترجیح می دهند. ولی برای کسی که هزینه خیلی برایش مهم نباشد و توانایی پرداختش را داشته باشد طبیعی است که دانشگا های معروف تر بهتر هستند. بنابراین من اگر جای شما بودم و توانایی پرداخت هزینه ها را داشتم به سمت دانشگاه می رفتم ولی اگر توان پرداخت هزینه ها را نداشتم طبیعی است که مجبور باشم به سمت دانشگاه رایگان بروم.
پینوشت: زبان برزیلی ها، پرتغالی است.
پینوشت: زبان برزیلی ها، پرتغالی است.
(22-10-2013, 10:06 PM)'rulany' نوشته: ممنون جناب M1ke و Charming
استاد دانشگاه CAMPINAS در کشور برزیل هست.رنکش در QS و Shanghai زیر 200 هست .اما نمیدونم چقدر ارزش داره و اینکه من دارم برای ارشد اپلای میکنم.ایا این دانشگاه با فاند بهتره یا مثلا دانشگاه های فنلاند یا صنعتی استانبول با هزینه ی شخصی؟(به عنوان سکوی پرتاب برای امریکا یا انگلیس و المان)
البته در مورد اینکه گفته مطمئنی یا نه گفتم اگر فاندم 100% بشه مطمئنا میام!
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -