24-10-2013, 11:52 AM
(24-10-2013, 08:39 AM)'Charming' نوشته: دوستان اگه یادتون باشه یه ایمیل از استادی که تو دانشگاش پذیرفته شدم دریافت کردم به این مضمون:Hi xxxxxxx,[dir=rtl]
Thanks for your interest. Indeed I'm looking for students and you are a good candidate, my research won't be focused on FEM though. I suggest we talk once you get here, at that time my lab will be more established and we could talk about specific project.
Looking forward to see you here in xxxxxxxx!
xxxxxxx
همون طور که انتخاب اون دانشگاه قطعی شد دوباره ایمیل زدم تا ببینم ایشون یه دفعه ای ما رو یادش نرفته که!
ایشون جواب دادن...Hi xxxxxx,[dir=rtl]سوال اصلی من اینه که این استاد و کلا این دانشگاه علاقه خاصی به دیدن دانشجو داره قبل دادن فاند...الان به نظرتون بهترین کار چیه؟ من که به طور رسمی راجع به پول حرف نزدم و همون طور که دوستان به خصوص Mike گفتن اون مساله بهتره زیاد روش وقت گذاشته نشه...
Let me know when you are in xxxxx and we can talk then,
xxxxxxx
سوال من این بود چقدر میشه امیدوار بود و بهترین کار چیه؟
ممنون[/dir][/dir]
به نظر من بدترین کار اینه که با استاد رک و راست صحبت نکنی !
حرفهات رو خیلی رک بزن ... نگران نباش استاد ناراحت نمیشه ... خیلی بهتره تمام شرایط رو بپرسی و بعدش بری تا اینکه بری و استاد هر چی دلش خواست بذاره کف دستت و زجرت بده واسه 4 5 سال !!!
این اشتباهی هست که خیلی ها کرده اند از جمله من ! با چشم باز و تمام شرایط مشخص شده انتخاب کنین
خیلی راحت بپرسین تا فاندم مشخص نشه نمیتونم بیام ! فاند رو مشخص کنین تا منم بتونم ویزا بگیرم و بیام !
حرفهات رو خیلی رک بزن ... نگران نباش استاد ناراحت نمیشه ... خیلی بهتره تمام شرایط رو بپرسی و بعدش بری تا اینکه بری و استاد هر چی دلش خواست بذاره کف دستت و زجرت بده واسه 4 5 سال !!!
این اشتباهی هست که خیلی ها کرده اند از جمله من ! با چشم باز و تمام شرایط مشخص شده انتخاب کنین
خیلی راحت بپرسین تا فاندم مشخص نشه نمیتونم بیام ! فاند رو مشخص کنین تا منم بتونم ویزا بگیرم و بیام !
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."