24-10-2013, 08:26 PM
(22-10-2013, 05:41 PM)'farhadynia' نوشته: سلام
من فوق لیسانس مهندسی مواد با معدل 18.54 از دانشگاه امام خمینی قزوین و نفر اول ورودی و لیسانس مهندسی مواد با معدل 16.08 دارم. سه تا مقاله isi دارم که فعلا یکیش اکسپت شده. یک کتاب هم نوشتم. میتونم امیدوار به گرفتن فاند باشم. البته متاهل هم هستم. میتونید دانشگاه ها رو به من معرفی کنید؟
دوست عزیز از نظر معدل و رزومه که خیلی خوبه وضع شما فقط برای گرفتن پذیرش باید اول استاد پیدا کنید بعد پوزیشن باز باشد اپلای کنید البته می تونید پذیرش گرفته بعد با کمک استاد راهنمای شما برای بورسهای مختلف اقدام کنید خیلی از بچه ها بعد از سال اول با کمک استاد بورس شدن در مورد شما با توجه به رزومه و معدل شما من خوشبینم
لیست دانشگاه های فنلاند به شرح زیر است به تک تک دانشگاه ها و اساتید ایمیل بزنید هر جا اوکی شد اقدام کنید:
لیست دانشگاه های فنلاند به شرح زیر است به تک تک دانشگاه ها و اساتید ایمیل بزنید هر جا اوکی شد اقدام کنید:
- Aalto University
- Åbo Akademi University
- Hanken School of Economics
- Lappeenranta University of Technology
- Tampere University of Technology
- University of Helsinki
- University of Eastern Finland
- University of Jyväskylä
- University of Lapland
- University of Oulu
- University of Tampere
- University of Turku
- University of Vaasa
- University of the Arts Helsinki, consisting of:
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]