25-10-2013, 01:38 PM
این کار تا جایی که من اطلاع دارم منع قاونی نداره و دیده ام که افرادی چند دانشگاه را هم زمان تا آخرین فرصت منتظر نگه می دارند، ولی برخی افراد ممکن است از نظر اخلاقی این کار رو نپسندند (قسمت دوم که بعد از ویزا هست و نه قسمت قبل از ویزا). به هر حال، شما وقتی برای ویزا اقدام می کنید یک I-20 بیشتر نیاز ندارید پس داشتن I-20 های دیگر مزیت خاصی در این مرحله محسوب نمی شود. قاعدتا شما می بایست در این مرحله که گرفتن وقت هست با آن I-20 ای اقدام کرده باشید که دارای بهترین شرایط هست (اغلب دانشگاهی که فاند می دهد بهتر در نظر گرفته می شود چون هزینه های تحصیل و زندگی بالاست مگر اینکه واقعا مشکل مالی نداشته باشید که دانشگاه رتبه خوب ولی بدون فاند را ترجیح بدهید).
اینکه برخی افراد یک یا دو I-20 را هم عقب می اندازند فکر می کنم بیشتر ترس از این است که دانشگاه اول ممکن است برایشان Defer نکند (در صورت دیر شدن زمان ویزا) و در این صورت آنها خواهند توانست با I-20 دیگر دوباره وقت بگیرند و کمتر به این فکر هستند که بعد از وارد شدن دنبال جابجا شدن بین اینها باشند چون به هر حال دردسرهای خودش را دارد و می بایست قاعدتا با دانشگاه اول هماهنگ کنید. مطمئن نیستم ولی فکر کنم در این وضعیت دانشگاه اول SEVIS شما را به I-20 دانشگاه دوم تغییر می دهد. البته اینها را هم مثل همان بحث گرفتن مستر در اواسط دکترا نمی شود از همین الان به طور مستقیم از مسوولان دانشگاه پرسید چون اینطور برداشت می کنند که شما از همین الان به فکر جابجا شدن هستید!
اینکه برخی افراد یک یا دو I-20 را هم عقب می اندازند فکر می کنم بیشتر ترس از این است که دانشگاه اول ممکن است برایشان Defer نکند (در صورت دیر شدن زمان ویزا) و در این صورت آنها خواهند توانست با I-20 دیگر دوباره وقت بگیرند و کمتر به این فکر هستند که بعد از وارد شدن دنبال جابجا شدن بین اینها باشند چون به هر حال دردسرهای خودش را دارد و می بایست قاعدتا با دانشگاه اول هماهنگ کنید. مطمئن نیستم ولی فکر کنم در این وضعیت دانشگاه اول SEVIS شما را به I-20 دانشگاه دوم تغییر می دهد. البته اینها را هم مثل همان بحث گرفتن مستر در اواسط دکترا نمی شود از همین الان به طور مستقیم از مسوولان دانشگاه پرسید چون اینطور برداشت می کنند که شما از همین الان به فکر جابجا شدن هستید!
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -