(25-10-2013, 04:40 PM)'y.azizi' نوشته:ممنون دوستان.- University of Central Florida
من سه دانشگاه زیر رو از رنک متوسط انتخاب کردم. نظرتون چیه؟ میتونید چند تا دیگه رنک متوسط (بین 50 تا 150) در زمینه مهندسی برق بهم پیشنهاد کنید. ممنون
1- University of California, Riverside, Riverside, CA
2- University of New Mexico
3- University of Texas Dallas
نظر شما راجع به دانشگاه های زیر چیه؟
- Florida State University
- Illinois Institute of Technology
- University of Central Florida
- University of Massachusetts, Amherst
ممنون
دوست عزیز بنده برق نخوندم و با اجازتون نمیخوام زیاد انحراف پیدا بکنیم از اصل موضوع و فک کنم قطعا با usnews هم اشنا هستین دیگه واسه دقیقترین رنک ها
شما اگه مشکل هزینه نداری واسه اپلای سبدهای مختلف رنکی رو انتخاب کن و اپلای کن بره
دانشگاههات رو خوب انتخاب کردی
توصیه برادرانه:
لینک تمام این دانشگاهها رو نگاه کنید و ببینید کدام یک اساتیدی دارند که بیشتر به زمینه شما نزدیکند حتی شد مقاله هاش رو هم یه نگاهی بندازید
به نظر من با نمره زبان بالا میشه از top 30 یا top 40 هم پذیرش گرفت
نکته منفی شما معدل به نسبت کم هستش که به راحتی با زبان و جی ار ای جبران میشه
همچنین مثلا در یک ایالت 3 تا دانشگاه انتخاب کردید؟ البته بازم میگم شاید شما مشکل هزینه نداری و اون وقت مشکلی نیست ولی این کار یه جور ریخت و پاش هست دیگه به نظرم
توصیه ای که کردم رو حتما پیگیری کنید و علاوه بر رنک به لینک اساتید هم مراجعه کنید
کلا در رشته های مهندسی (لااقل مکانیک ) من از افراد باتجربه پرسیدم فرصت post doc تو ایالت های کالیفورنیا و تگزاس و کارولینا و ویرجینیا به نسبت بیشتره
شما هم با توجه به هدفتون میدونین انتخاب کنید
پیروز باشی
شما اگه مشکل هزینه نداری واسه اپلای سبدهای مختلف رنکی رو انتخاب کن و اپلای کن بره
دانشگاههات رو خوب انتخاب کردی
توصیه برادرانه:
لینک تمام این دانشگاهها رو نگاه کنید و ببینید کدام یک اساتیدی دارند که بیشتر به زمینه شما نزدیکند حتی شد مقاله هاش رو هم یه نگاهی بندازید
به نظر من با نمره زبان بالا میشه از top 30 یا top 40 هم پذیرش گرفت
نکته منفی شما معدل به نسبت کم هستش که به راحتی با زبان و جی ار ای جبران میشه
همچنین مثلا در یک ایالت 3 تا دانشگاه انتخاب کردید؟ البته بازم میگم شاید شما مشکل هزینه نداری و اون وقت مشکلی نیست ولی این کار یه جور ریخت و پاش هست دیگه به نظرم
توصیه ای که کردم رو حتما پیگیری کنید و علاوه بر رنک به لینک اساتید هم مراجعه کنید
کلا در رشته های مهندسی (لااقل مکانیک ) من از افراد باتجربه پرسیدم فرصت post doc تو ایالت های کالیفورنیا و تگزاس و کارولینا و ویرجینیا به نسبت بیشتره
شما هم با توجه به هدفتون میدونین انتخاب کنید
پیروز باشی
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.