26-10-2013, 04:46 AM
(26-10-2013, 12:35 AM)'arash_araz' نوشته: سلام
ممنون می شم کمکم کنید. من فقط یه برادر ناتنی بزرگتر دارم که سربازی رفته و یه شهره دیگه زندگی می کنه. پدر و مادرم جفتشون تومور بدخیم دارن و مادرم چندین بار عمل کرده و من تنها فرزند مادرم هستم. می خواستم ببینم راهی هست برای معاف شدن من. ظاهرا از طریق بهزیستی (ماده 6) میشه اقدام کرد.
مرسی
دوست من، اگر درست متوجه شده باشم، پدر و مادر شما جدا از هم زندگی میکنند و اگر شرایط ذکر شده در این تاپیک رو داشته باشید، میتونید از معافیت کفالت مادر استفاده کنید. معافیت کفالت ماده 6، تا جایی که من اطلاع دارم، مربوط به معافیت کفالت پدر است. برای درخواست معافیت کفالت مادر، تنها کافیه که شرایط ذکر شده در این تاپیک رو داشته باشید.
(26-10-2013, 02:32 AM)'mrnano' نوشته: سلام دوستان
خیلی ممنون مشیم اگه بنده رو راهنمایی کنید.
من 25 سالمه و تا بهمن 92 برای ارسال دفترچه وقت دارمٰ. پدر بنده 49 سالش و ناراحتی عروق قلبی داره یعنی ی بالون براش کار گذاشتن و منم تنها پسرش هستم، خواستم بدونم احتمالی برای معافیت من هستش؟ آیا نیاز به پرونده پزشکیش هست؟
همونطور که در اینجا هم ذکر شده؛ در صورتي كه سن پدر كمتر از 65 سال باشد به تشخيص شوراي پزشكي وظيفه عمومي به علت بيماري نيازمند به مراقب تشخيص داده شود در شمول معافيت كفالت قرار ميگيرد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.