اگر A را معادل 20 بگیریم و B را معادل 15 در واقع دو عبارت میانی برای تقسیم کردن این بازه به 3 قسمت مساوی بوده اند یعنی هر کدام 33.33333 درصد از این بازه را شامل شوند. به همین دلیل در برخی تقسیم بندی ها مثل این دانشگاه اینها خیلی دقیق تر و با عددهایی مثل زیر معادل سازی شده اند:
Letter GradeNumber Equivalent
A4.0
A-3.667
B+3.333
B3.0
B-2.667
C+2.333
C2.0
C-1.667
D+1.333
D1.0
F0.0
و در برخی مثل این دانشگاه و این دانشگاه اینها را رند کرده اند و به جای 3.667 مثلا گذاشته اند 3.7 ، البته معمولا اینها برای تبدیل از حروف به عدد به کار می روند و برعکسش را من دقیق نمی دانم به چه شکلی هست. ولی با توجه به اینکه وقتی در سایت دانشگاه ها می گویند حداقل معدل لیسانس می بایست B باشد منظورشان این است که حداقل 15 باشد این به این معنی است که اگر نمره در هر محدوده ای بیافتد حرف پایینی مدنظر است. به عبارتی به معدل های بین 15 تا 16.666 به نظر من B گفته می شود. به هر حال وقتی معادل عددی اینها را هم بنویسید این ابهام برایشان وجود نخواهد داشت. با این توضیحات به نظر می رسه معدل ارشد شما B+ و معدل کارشناسی شما B باشه. برای اطمینان می تونید در وبسایت خود اون دانشگاه هم جستجو کنید یا از خودشون در این مورد سوال کنید که مطمئن بشین.
گزینه آخر هم مشخص هست که گفته متوسط نمرات دروسی که در 2 سال آخر گذرانده اید (یعنی 4 ترم آخر) فارغ از اینکه تخصصی بوده باشند یا غیر تخصصی.
Letter GradeNumber Equivalent
A4.0
A-3.667
B+3.333
B3.0
B-2.667
C+2.333
C2.0
C-1.667
D+1.333
D1.0
F0.0
و در برخی مثل این دانشگاه و این دانشگاه اینها را رند کرده اند و به جای 3.667 مثلا گذاشته اند 3.7 ، البته معمولا اینها برای تبدیل از حروف به عدد به کار می روند و برعکسش را من دقیق نمی دانم به چه شکلی هست. ولی با توجه به اینکه وقتی در سایت دانشگاه ها می گویند حداقل معدل لیسانس می بایست B باشد منظورشان این است که حداقل 15 باشد این به این معنی است که اگر نمره در هر محدوده ای بیافتد حرف پایینی مدنظر است. به عبارتی به معدل های بین 15 تا 16.666 به نظر من B گفته می شود. به هر حال وقتی معادل عددی اینها را هم بنویسید این ابهام برایشان وجود نخواهد داشت. با این توضیحات به نظر می رسه معدل ارشد شما B+ و معدل کارشناسی شما B باشه. برای اطمینان می تونید در وبسایت خود اون دانشگاه هم جستجو کنید یا از خودشون در این مورد سوال کنید که مطمئن بشین.
گزینه آخر هم مشخص هست که گفته متوسط نمرات دروسی که در 2 سال آخر گذرانده اید (یعنی 4 ترم آخر) فارغ از اینکه تخصصی بوده باشند یا غیر تخصصی.
(26-10-2013, 10:41 PM)'Mahdieh.C' نوشته:ممنون از پاسخ تون. با این تفاصیر مثلاً هر عددی بین 3.7 تا 4 میشه A-؟
من معدل ارشدم 18.27 هست که میشه 3.654. با 3.7 فقط 0.05 فاصله داره ، یعنی اگر روند بشه 3.7 هست. الان نمیدونم A- میشه یا B+؟ همین طور معدل لیسانسم میشه 3.276 . آیا میشه B+ یا B؟
ممنونسلام، تو فرمی که من باید پر کنم این طوری نوشته شده:
GPA for all courses taken
GPA for all courses taken in major field
GPA for all courses taken in the last two years
مورد اول و دوم با توجه به توضیخات بالا مشخخص هست. در مورد گزینه ی آخری کسی اطلاعاتی داره؟
ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -