27-10-2013, 10:19 PM
(27-10-2013, 09:30 PM)'Andre' نوشته:پیشنهاد میکنم که این کار رو نکنید، ژورنال دیگر هم نیاز داره که مقاله رو به داورهایی ارجاع بده و این احتمال وجود داره که از بین 3 داور (معمولاً رشته شما با سه داوره، نظر ها دو به یک باشه پذیرفته میشین) داوری با همان تیم قبلی یکی باشه که این کار رو خراب می کنه. به فرض نایکی بودن هم، در صورت پذیرش و یا چاپ در یکی از ژورنال ها، از نظر قابل اعتماد بود زیر سوال می روید و کارهای آینده شما بررسی نخواهد شد (تجربه ی یکی از دوستان) و حتی امکان دارد که به ژونالهای معتبر دیگر هم اطلاع رسانی کنند. در صورتی که میخواهید همزمان پیگیری کنید باید از ابتدا در Cover Letter اطلاع رسانی کنید که همین فرایند در نزد فلان ژورنال نیز در حال پیگیری می باشد (با ذکر شماره پیگیری و مشخصات ژورنال)، اگر هم به تنهایی به ژونالی می فرستید (کاری که از نظر من توصیه میشه) در Cover Letter ذکر کنید که
I confirm that this manuscript has not been published elsewhere and is not under consideration by another journal.
و یا مشابه آن در هر حال باید صریح باشد. و در مورد اعتبار باید اعتبار ژونال خاص رو از سه مجموعه ژونالی یاد شده دید. به نظر من اعتبار جدا مساله Impact Factor و اینها، به اعتبار اساتید که در آن ژورنال به چاپ مقاله می پردازند و همچنین مسائلی که مورد چاپ قرار می گیرن بستگی دارد. ولی عموماً بیشتر ژونالهای Elsevier به دو تای دیگه ارجعیت داره (البته این تفاوت ها خیلی ناچیزن).
اینها تجربیات شخصی منه که ممکنه دوستان با من همعقیده نباشن.
بسیار ممنون هستم دوست عزیز
باز هم برای اینکه روشن بشه این رو عرض کنم بنده منظورم مقاله ریجکتی هستش ها نه اکسپتی؟ اکسپتی که اصلا نباید فرستاده بشه میدونم ولی مقاله ای که ریجکت شد رو منظورم با اعمال چند تغییر کوچک برای یک ژورنال دیگه او همون مثلا الزویر بفرستیم خوب قاعدتا نباید مشکلی باشه که؟
خوب شاید داورهای یه ژورنال از دید خودشون نگاه کردن و داورهای ژورنال دیگه از یه دید دیگه نگا کنن
البته به قول شما ممکنه خوب یکی از داورها هم یکی باشه
پس الان به نظر شما آیا همین مقاله رو اگر به فرض به الزویر نفرستادیم بفرستیم به taylor یا springer یا باید حتما تغییرات داده بشه؟
بااحترام
باز هم برای اینکه روشن بشه این رو عرض کنم بنده منظورم مقاله ریجکتی هستش ها نه اکسپتی؟ اکسپتی که اصلا نباید فرستاده بشه میدونم ولی مقاله ای که ریجکت شد رو منظورم با اعمال چند تغییر کوچک برای یک ژورنال دیگه او همون مثلا الزویر بفرستیم خوب قاعدتا نباید مشکلی باشه که؟
خوب شاید داورهای یه ژورنال از دید خودشون نگاه کردن و داورهای ژورنال دیگه از یه دید دیگه نگا کنن
البته به قول شما ممکنه خوب یکی از داورها هم یکی باشه
پس الان به نظر شما آیا همین مقاله رو اگر به فرض به الزویر نفرستادیم بفرستیم به taylor یا springer یا باید حتما تغییرات داده بشه؟
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.