28-10-2013, 08:01 PM
(28-10-2013, 03:31 AM)'farnaz86' نوشته: سلام.خوشحالم که با پیج شما آشناشدم
من کارشناس ارشد معماری با معدل 18.73 هستم.6 مقاله ملی و یک مقاله علمی پژوهشی و یک مقاله isi دارم.در حال طی کردن دوره های زبان هستم.بنظرشما من چقدرشانس دارم که برای دکتری رشته معماری دانشگاه chalmers پذیرش بگیرم؟درصورت پذیرش احتمال فاند گرفتن هم هست؟
ممنونم از اینکه منو راهنمایی می کنید.
سلام و خوش آمدید به اینجا
کلا فاند گرفتن از سوئد در حال حاضر خیلی سخته و رقابت خیلی زیاده اونجا... ایرانی های زیادی رفتن این اواخر سوئد و چون ما ها خیلی کوشا هستیم شانس گرفتن فاند برای سوئد کم میشه طبیعتا....
معدلتون خوبه و ایکاش مقاله های آی اس آی بیشتر داشتید اما همون یه دونه هم خوبه... توی معماری از اینا مهم تر پورتفولیو هست که یه جورایی نمونه کارتون محسوب میشه...
در کل به نظر من شانس زیادی ندارید مگه اینکه نمونه کاراتون خوب باشه... اما خب ضرر نداره چن تا ایمیل بزنین و نمونه کار بفرستین و نظر استادا رو بخاین... میتونید بقیه کشورای اسکاندیناوی رو هم امتحان کنید... معمولا اونا راحت ترن...
موفق باشید
کلا فاند گرفتن از سوئد در حال حاضر خیلی سخته و رقابت خیلی زیاده اونجا... ایرانی های زیادی رفتن این اواخر سوئد و چون ما ها خیلی کوشا هستیم شانس گرفتن فاند برای سوئد کم میشه طبیعتا....
معدلتون خوبه و ایکاش مقاله های آی اس آی بیشتر داشتید اما همون یه دونه هم خوبه... توی معماری از اینا مهم تر پورتفولیو هست که یه جورایی نمونه کارتون محسوب میشه...
در کل به نظر من شانس زیادی ندارید مگه اینکه نمونه کاراتون خوب باشه... اما خب ضرر نداره چن تا ایمیل بزنین و نمونه کار بفرستین و نظر استادا رو بخاین... میتونید بقیه کشورای اسکاندیناوی رو هم امتحان کنید... معمولا اونا راحت ترن...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز