28-10-2013, 11:29 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 28-10-2013, 11:31 PM توسط cachers1975.)
(24-10-2013, 04:46 AM)'ForeverBlue' نوشته: اول که این تاپیک مربوط به آلمان هستش و نه پرتغال، از مدیران خواهش دارم این بحث به بخش مرتبطش منتقل بشه. در خصوص سوالهای شما
قبلا هم گفتم معمولا تجدید نظر تاثیری نداره، البته ضرر خاصی هم نداره ولی اون هم مدتی زمان میبره تا پاسخ بدن.
در این مورد خیلی وضعیت مشخص نیست و نمیشه نظر قطعی داد یک درخواست جدید با مدارک کامل (واقعا کامل) شاید بهتر باشه.
موارد 10.000 یورو و زبان هم دو اشتباه بزرگ دیگه است که مزید بر علت میشه. کلا در صحبت با سفارت و ویزا و ... نباید شکسته نفسی کرد و منفی صحبت کرد. وقتی میپرسند زبان شما چطوره بگید تصور میکنم خوبه و ضمنا الان دارم تلاش میکنم بهتر هم بشه.
فارسی یا انگلیسی صحبت کردن خیلی مهم نیست. سفارت هم خیلی نقشی نداره در تصمیم نهایی (سفارت وظیفه داره اصالت مدارک شما را بررسی کنه و این که تقلبی نباشه و ....). به هر حال کاریه که شده و بهتره به فکر تصمیم جدیدی باشید.
دلایل ریجکت رو اینجا میتونید ببینید.
ممنونم ازتون
بايد فاصله اي بين درخواست جديد و درخواست رد شده قبلي باشه يا خير؟؟(من شنيدم چند ماه بايد فاصله باشه...!)
البته زمانيكه من متوجه شدم وبزام اكسپاير شده بلافاصله درخواست جديد رو دادم...! ولي اينبار خوب فرق ميكنه..چون درخواست قبلي من ريجكت شده...
و اينم بگم از منشي سفارت كه سوال كردم ميتونم دوباره درخواست بدم...گفت نه. . .!؟
واينكه شما فكر ميكنيد "درخواست تجديد نظري" كه ميدم تاثيري(مثبت يا منفي) روي درخواست جديدم نداره؟؟
سپاسگذارم
بايد فاصله اي بين درخواست جديد و درخواست رد شده قبلي باشه يا خير؟؟(من شنيدم چند ماه بايد فاصله باشه...!)
البته زمانيكه من متوجه شدم وبزام اكسپاير شده بلافاصله درخواست جديد رو دادم...! ولي اينبار خوب فرق ميكنه..چون درخواست قبلي من ريجكت شده...
و اينم بگم از منشي سفارت كه سوال كردم ميتونم دوباره درخواست بدم...گفت نه. . .!؟
واينكه شما فكر ميكنيد "درخواست تجديد نظري" كه ميدم تاثيري(مثبت يا منفي) روي درخواست جديدم نداره؟؟
سپاسگذارم