29-10-2013, 03:35 AM
(27-10-2013, 04:09 PM)'arezoo_reve' نوشته: سلام خسته نباشید.
من لیسانس مترجمی زبان فرانسه از دانشگاه دولتی دارم با معدل کل 15.54 . و دانشجوی ارشد دانشگاه آزاد ترم 2 هستم و معدل ترم پیشم 17.30 بوده.میخواستم واسه سال دیگه برای مستر یک رشته آموزش زبان فرانسه اقدام کنم.ترم بعد کل دروس تئوریم تموم میشه و فقط پایان نامه میمونه که اونم اگه پذیرش بگیرم میرم و فقط برای دفاع چند روزی برمیگردم.میخواستم ببینم امکان اینکه من ریز نمرات ترم 3 رو بعد از فرستادن مدارکم بفرستم هست؟ضمن این که شنیدم خیلی از واحدهای ترجمم حذف میشه و به همین علت باید ریز نمرات ارشدم هم باشه.و اگه میشه بگین با توجه به این که من رزومه ای ندارم و فقط از پروپوزالم به عنوان رزومه میخوام استفاده کنم و معدلم هم بالا نیست شانس پذیرش دارم؟(دارم برای TCF B2 هم میخونم).ببخشید که طولانی شد..
شما با داشتن لیسانس چهار سالتون میتونید مستقیم برای مستر 1 یا مستر 2 اقدام کنید و نیازی به ارائه مدرک ارشدتون ندارید . و واحدهاتون هم حذف نمیشه. رزومه شامل سوابق تحصیلی، کار و مهارتهاتون میشه و همین مواردی هم که گفتید جزو اون محسوب میشه. در مورد سطح زبان فرانستون، هر دانشگاهی متفاوته، به دلیل رشتتون یا اصلا نیازی به ارائه مدرک زبان ندارید و یا اینکه مدرک لول C نیاز دارید.
معدلتون موردی نداره و شانس پذیرش دارید، اگر میخواید به دلیل معدل با مدرک ارشدتون اقدام کنید، میتونید ریز نمرات 2 ترم ارشدتون رو بفرستید و بگید که در حین تحصیل هستید .
معدلتون موردی نداره و شانس پذیرش دارید، اگر میخواید به دلیل معدل با مدرک ارشدتون اقدام کنید، میتونید ریز نمرات 2 ترم ارشدتون رو بفرستید و بگید که در حین تحصیل هستید .