(30-10-2013, 01:06 AM)'mahnaz103' نوشته: با سلام
نمیدونم سوالم رو درسته اینجا بپرسم یا نه ! اگه جای درستی نیست ببخشید
میخواستم از دوستان بپرسم ، وقتی میگن برای تقویت ریدینگ و لغت ، روزنامه و مجله بخون ،آیا منظور همون مجلات و روزنامه های آنلاینند یا چاپ شده ی اینها هم هست و میشه تهیه ش کرد؟؟
آنلاین خیلی مجله و روزنامه هست اما خب من چشمم اذیت میشه موقع خوندنش! دوست دارم یه روزنامه و مجله ای چیزی باشه تا اوقات فراغت دستم بگیرم و هرجا که شد بخونم تا تقویت بشه مهارت هام
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیز توصیه اکید من اینه قبل از اینکه منابع رو کامل نخوندین سمت مجلات و روزنامه ها نرین مگر اینکه واقعا خواسته باشین مواقع بیکاری وقتتون رو پر کنین
این کار به خصوص تو جی ار ای توصیه میشه نه تافل
با این حجم بالای منابع تافل به نظر من اصلا نیای به مجلات واسه تقویت ریدینگ نیست.
میتونین برین سایت های مختلف روزنامه های خارجی مثلا newyorktimes و اونجا میتونین به راحتی subscribe کنین و اونا هر روز روزنامه میفرستن به ایمیلتون تا اونجا که یادمه یا اطلاعیه میدن
این کار به خصوص تو جی ار ای توصیه میشه نه تافل
با این حجم بالای منابع تافل به نظر من اصلا نیای به مجلات واسه تقویت ریدینگ نیست.
میتونین برین سایت های مختلف روزنامه های خارجی مثلا newyorktimes و اونجا میتونین به راحتی subscribe کنین و اونا هر روز روزنامه میفرستن به ایمیلتون تا اونجا که یادمه یا اطلاعیه میدن
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.