30-10-2013, 11:41 AM
(30-10-2013, 08:38 AM)'Charming' نوشته:دوست عزیز توصیه اکید من اینه قبل از اینکه منابع رو کامل نخوندین سمت مجلات و روزنامه ها نرین مگر اینکه واقعا خواسته باشین مواقع بیکاری وقتتون رو پر کنین
این کار به خصوص تو جی ار ای توصیه میشه نه تافل
با این حجم بالای منابع تافل به نظر من اصلا نیای به مجلات واسه تقویت ریدینگ نیست.
میتونین برین سایت های مختلف روزنامه های خارجی مثلا newyorktimes و اونجا میتونین به راحتی subscribe کنین و اونا هر روز روزنامه میفرستن به ایمیلتون تا اونجا که یادمه یا اطلاعیه میدن
ممنون بابت توضیحات
من روزنامه و مجله رو صرفا برای مواقع بیکاری و برای تنوع میخواستم.همیشه که کتاب همراهم نیست! مثلا تو مترو نشستم بیکار، خب اگه یه روزنامه که حجم کمی میگیره و سبکه تو کیفم باشه ، برمیدارم یکم مطالعه اش میکنم منظورم این بود نه اینکه به عنوان یه منبع ازش استفاده کنم !همونطور هم که گفتم ، چشمم اذیت میشه تو لپ تاپ چیزیو بخونم ! البته همه ی ما همینطوریم حالا من جایی رو به توصیه ی یکی از دوستان پیدا کردم برای خریدن روزنامه اگه موفق شدم بخرم ، آدرسشو اینجا میزارم تا دوستانی که مایلند هم بتونن تهیه ش کنند
بهرحال ممنون
من روزنامه و مجله رو صرفا برای مواقع بیکاری و برای تنوع میخواستم.همیشه که کتاب همراهم نیست! مثلا تو مترو نشستم بیکار، خب اگه یه روزنامه که حجم کمی میگیره و سبکه تو کیفم باشه ، برمیدارم یکم مطالعه اش میکنم منظورم این بود نه اینکه به عنوان یه منبع ازش استفاده کنم !همونطور هم که گفتم ، چشمم اذیت میشه تو لپ تاپ چیزیو بخونم ! البته همه ی ما همینطوریم حالا من جایی رو به توصیه ی یکی از دوستان پیدا کردم برای خریدن روزنامه اگه موفق شدم بخرم ، آدرسشو اینجا میزارم تا دوستانی که مایلند هم بتونن تهیه ش کنند
بهرحال ممنون
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....