30-10-2013, 03:47 PM
(30-10-2013, 11:41 AM)'mahnaz103' نوشته:ممنون بابت توضیحات
من روزنامه و مجله رو صرفا برای مواقع بیکاری و برای تنوع میخواستم.همیشه که کتاب همراهم نیست! مثلا تو مترو نشستم بیکار، خب اگه یه روزنامه که حجم کمی میگیره و سبکه تو کیفم باشه ، برمیدارم یکم مطالعه اش میکنم منظورم این بود نه اینکه به عنوان یه منبع ازش استفاده کنم !همونطور هم که گفتم ، چشمم اذیت میشه تو لپ تاپ چیزیو بخونم ! البته همه ی ما همینطوریم حالا من جایی رو به توصیه ی یکی از دوستان پیدا کردم برای خریدن روزنامه اگه موفق شدم بخرم ، آدرسشو اینجا میزارم تا دوستانی که مایلند هم بتونن تهیه ش کنند
بهرحال ممنون
بسیار هم عالی دوست عزیز
فقط توصیه من به خاطر این بود که زده نشین یه موقع از زبان چون روزنامه ها اکثرا لغت های سنگین بکار میبرن به خصوص جی ار ای که مشکل میشه در واقع...شما با خوندن کتابهای لغت و مثال ها کم کم دایره لغات رو بالا ببرین حتی تو مترو و اتوبوس
ولی بعد یه مدت میبینین که عادت کردین به روزنامه ها و این موقع نه تنها تو مترو بلکه تو خونه هم میخونین
بااحترام
فقط توصیه من به خاطر این بود که زده نشین یه موقع از زبان چون روزنامه ها اکثرا لغت های سنگین بکار میبرن به خصوص جی ار ای که مشکل میشه در واقع...شما با خوندن کتابهای لغت و مثال ها کم کم دایره لغات رو بالا ببرین حتی تو مترو و اتوبوس
ولی بعد یه مدت میبینین که عادت کردین به روزنامه ها و این موقع نه تنها تو مترو بلکه تو خونه هم میخونین
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.