30-10-2013, 08:21 PM
(30-10-2013, 09:13 AM)'vhd' نوشته: سلام
من دانشجوی سال دوم کارشناسی ارشد هوا فضا در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین تهران هستم.به موضوع توربو ماشینها بسیار علاقمند هستم و در سرچ هایی که انجام دادم متوجه شدم دانشگاه کرنفیلد در این زمینه بسیار قوی است.
استاد راهنمای پروژهام فارغ التحصیل از همین دانشگاهه.
در قسمت فرصتهای phd توس سایت دانشگاه کرنفیلد به لینک زیر رسیدم .نطر دوستان در مورد این فرصت چیه؟
به زمان شروع دوره دقت کنید لطفا.
ریکام از استادم چقدر میتونه تاثیر گزار باشه.موضوع پروژه ام تا حدودی زیادی به موضوع این فرصت نزدیکه(بهینه سازی)
فعلا مقاله ندارم و معدلم 16 هست ممنون از راهنمایی همه دوستان
میدونم که حساسیت بالاست. ولی آیا واقعا امیدی نیست...؟
http://www.cranfield.ac.uk/study/researc...royce.html
دروود بر شما.
توي مهندسي انرژي و مكانيك سيالات دانشگاه سرآمد و مشهوريه و شهرش 1 ساعت با قطار تا لندن فاصله داره، شمال لندن. شهر کوچیکیه. خب مشکل اینجاست که شما دقیقاً داری روی موردی کار میکنی که اگر ATAS ( همون نحوه ارزیابی دانشجو در کلیرنس امریکا اما در کشور انگلیس نامیده میشه) شما رو از این بخش به سلامت عبور کنی دیگه مشکلی نداری. من فردی رو میشناسم که 2 ماه پیش برای نمونه دکترای مکانیک - پروپزالم رو هم درش کلمه Safe & Open Issue رو ذکر کرده بودند. بورس هم داشتن ولی ATAS ریجیکتش کرد. فکر می کنم برای دکترا در انگلیس، پروپزالتون باید اونقدر Safe باشه که نگرانی برای ATAS نداشته باشی. شما حالا اقدام کن امیدوار باش.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public