30-10-2013, 10:01 PM
(30-10-2013, 07:50 PM)Charming نوشته: سلام بابک جان
من این سوال رو از دو نفر از افراد با تجربه فروم پرسیدم و اگه میشه نظر شما رو هم بدونم تا به جمع بندی برسم:
الان یه نفر که واسه ارشد پذیرش داره امریکا و افسر بپرسه بعدش چیکار میکنی و اون فرد راستش رو بگه که دکترا میخوام دانشگاه بهتری برم و درس بخونم و بعد برگردم مشکلی پیش میاد؟ چون دوستان گفتن مصاحبه شما ضبط میشه و ممکنه بعدا حالا مشکلی پیش بیاد اگه بگم بعد ارشد برمیگردم و واقعیتش هم اینه که بنده دکترا رو هم اونجا خواهم خوند یعنی پذیرش مستقیم دکترا رو هم داشتم از یه دانشگاه دیگه که حالا به خاطر بعضی مسایل رفتم ارشد...
چون بعضی ها میگن بگو بعد ارشد برمیگردم!
اخه مگه افسر واقعا انقدر ساده لوحه که ندونه محاله یه نفر به خاطر ارشد بره امریکا و برگرده؟
ممنون میشم جواب بدین
به نظر من مشکلی پیش نمیاد، اما نظر من لزوما با نظر افسر مصاحبه کننده یکی نیست! منظورم از این جمله اینه که در خیلی از موارد واقعا به افسر و حال و حوصلهاش در اون روز بستگی داره. یکی از دوستان نزدیک خود من در مصاحبه وقتی ازش پرسیده بود که بعد از پایان تحصیل چه کار میکنی گفته بود «نمیدونم هنوز چون امریکا رو ندیدهام. بعد از این که رفتم و دیدم تصمیم میگیرم». ایشون خیلی راحت هم ویزا گرفت. به نظر من گاهی اوقات این که افسر احساس کنه شما قصد دروغ گفتن ندارید و دارید باهاش صادقانه صحبت میکنید تاثیر مثبت زیادی داره. در عین حال، رفتارهای مختلف از طرف افسرهای مختلف زیاد دیده شده و قانون کلی برای این جور چیزها نمیشه در آورد.
(30-10-2013, 09:52 PM)M0TRIX نوشته: منم یه سوالی به ذهنم امد که میپرسم.
اگه ما دروغ بگیم بعد از ارشد برمیگردیم به کشور خودموت تا به کشور خدمت کنیم (دروغ).ولی بعد از ارشد برنگریم حالا یا ادامه تحصیل یا کار. مشکلی پیش میاد ؟
من کسی رو تشویق به دروغ گفتن و داستان پردازی نمیکنم، اما به هر حال اگر ویزا رو بگیرید و برید، لزومی نداره که به حرفهایی که موقع مصاحبه گفتهاید پایبند باشید و اگر برنگردید مشکلی پیش نمیاد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.