30-10-2013, 10:16 PM
(30-10-2013, 06:14 PM)'Charming' نوشته: دوستان فایلی راجع به research plan پیدا کردم از دانشگاه texas at austin که براتون میذارم.
Research Plan به منظورهای مختلفی نوشته میشه، که یکی از مهمترینهاش به منظور گرفتن تایید پروژه یا نیروی انسانی مورد نیاز و شروع کار هست. این نوع research planها معمولا نسبتا مفصل هستند و به نظر میرسه که فایلی که شما پیوست کردید هم برای تایید پروژه یا چیزی شبیه به این نوشته شده باشه. research planهایی که برای سفارت ارسال میشه معمولا سادهتر هستند و چیزی در حد یک صفحهاند که توضیحات کلی در مورد نوع کار و مطالبی که در موردشون تحقیق خواهد شد رو در بر دارند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.