ممنون از پاسختون، این 4 ماه حداکثر زمانی هست که میتونیم پاسپورت رو تحویل امپوست بدیم یا اینکه تو این بازه 4 ماه ویزا رو باید تحویل گرفته باشیم؟ چون بعد تحویل پاسپورت به امپوست معمولا حداقل یک هفته ای طول میکشه که ویزا ایشو بشه. اینکه به خاطر دیر اقدام کردن واسه پیک آپ reclear بخورم بستگی به سفارت داره؟
کلا دانشگاه ها موافقت می کنند که تاریخ I20 جدید رو زودتر از بقیه دانشجو ها بزنن؟
معمولا دانشگاه ها I20 ها رو واسه تمامی دانشجویان در یک زمان مشخص میفرستن. من که مجبورم واسه پیک آپ ویزا با I20 جدید برم آیا دانشگاه موافقت میکنه که I20 من زودتر مثلا 3ماه جلوتر ایشو کنه؟ (میدونم دانشگاه به دانشگاه فرق میکنه سوالم کلی بود که آیا سابقه داشته).
در صورتی که در I20 قبلی مقدار فاند دریافتی صفر و در I20 جدید فاند دریافتی کامل باشه مجددا باید واسه مصاحبه اقدام کرد؟
ببخشید سوالات زیاد شد![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
مرسی
کلا دانشگاه ها موافقت می کنند که تاریخ I20 جدید رو زودتر از بقیه دانشجو ها بزنن؟
معمولا دانشگاه ها I20 ها رو واسه تمامی دانشجویان در یک زمان مشخص میفرستن. من که مجبورم واسه پیک آپ ویزا با I20 جدید برم آیا دانشگاه موافقت میکنه که I20 من زودتر مثلا 3ماه جلوتر ایشو کنه؟ (میدونم دانشگاه به دانشگاه فرق میکنه سوالم کلی بود که آیا سابقه داشته).
در صورتی که در I20 قبلی مقدار فاند دریافتی صفر و در I20 جدید فاند دریافتی کامل باشه مجددا باید واسه مصاحبه اقدام کرد؟
ببخشید سوالات زیاد شد
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
مرسی
(01-11-2013, 02:56 AM)'M1KE' نوشته: از زمان اعلام کلینرس شما حدود ۴ ماه فرصت دارید که برای گرفتن ویزا اقدام کنید (یک بازه اطمینان دست کم ۳-۲ هفته ای هم به نظرم در نظر بگیرید). خود ویزا هم حدود ۳ ماه اعتبار دارد و تا اینجای کار اگر اواخر زمان کلیرنس اقدام کنید دست کم حدود ۶ ماه و نیم وقت ایجاد می شود. همین طور شما می توانید تا ۱ ماه قبل از شروع کلاس ها که روی I-20 نوشته شده بروید (نمی توانید زودتر از ۱ ماه بروید). با این حساب می شود روی کاغذ اینطور گفت که اگر فاصله بین تاریخ کلیرنس شدنتان تا شروع کلاس هایتان کمتر از ۷ ماه و نیم باشد نباید به مشکل خاصی بخورید و هر چه این فاصله کمتر شود (یعنی دیرتر کلیر شوید) زمان بندی این کار بهتر و مطمئنتر خواهد شد. امیدوارم در محاسبات اشتباه خاصی نکرده باشم.