01-11-2013, 01:11 PM
(01-11-2013, 12:42 PM)'ice' نوشته:مدرک موقت رو میشه ترجمه غیررسمی کرده و استفاده کنید و بیشتر دانشگاه ها در این مورد انعطاف نشون میدن، ولی پس از گرفتن پذیرش به اصلش نیاز خواهید داشت. وجود ریز نمرات لازم هست و همراه دانشنامه بهتون داده خواهد شد. چون ارشد رو ایران گرفتید احتمالا یه نسخه غیر رسمی ریزنمرات رو هم موقع ثبت نام باید از دانشگاه کارشناسی گرفته باشید.
برای آزاد کردن مدرک کارشناسی باید به اندازه تعداد سالی که درس خوندید کار کرده باشید. اگر سهمیه منطقه یک بوده باشید معمولا چهار سال میشه و اگر مناطق دیگه باشه چند برابر میشه. با فرض نداشتن وام، پرداخت هزینه خوابگاه ... بعدش دانشنامه بهتون داده میشه.
تا کارشناسیتون آزاد نشه بهتون ارشدتون رو نمی دن و باید برگه ای همراه دانشنامه کارشناسی بگیرید که شیوه آزاد شدن دانشنامه رو نشون بده. اون برگه هم برای مهر وزارت علوم لازم میشه و هم برای اجازه آزاد شدن دانشنامه ارشدتون. پرداخت وامتون کاملا به شرایطتون بستگی داره، فقط ددلاین دانشگاه ها رو هم در نظر بگیرید. بیشترشون اگر دیرهنگام نباشن دیگه تا دسامبر فرصت میدن. آیا رشتتون نیاز به پیدا کردن و تماس با استاد داره یا اقدامات لازم رو انجام دادید.m
خیلی ممنون از پاسختان
بعله من با استاد صحبت کردم و گفتن مشکلی نیست مدارکم را برای دانشگاه بفرستم. فقط مثل اینکه خیلی وقت از دست دادم!!تا 15 ژانویه هم مهلت دارم. پس وجود ریز نمرات بعد از پذیرش لازم است؟الان برای اپلای مورد نیاز نیست؟ همان مدرک موقت کافی است؟
متاسفانه من نسخه غیر رسمی از ریز نمراتم ندارم
بعله من با استاد صحبت کردم و گفتن مشکلی نیست مدارکم را برای دانشگاه بفرستم. فقط مثل اینکه خیلی وقت از دست دادم!!تا 15 ژانویه هم مهلت دارم. پس وجود ریز نمرات بعد از پذیرش لازم است؟الان برای اپلای مورد نیاز نیست؟ همان مدرک موقت کافی است؟
متاسفانه من نسخه غیر رسمی از ریز نمراتم ندارم