1- باید مهر وزارت علوم روی ریزنمرات خورده باشه.
2- شما ابتدا از مدارکی که میخوای مهر وزارت علوم بخوره اسکن میگیری+ نامه لغو تعهد و...(تو سایت زده چه چیزهایی لازمه). بعدش در سامانه ثبت نام و مدراک لازم رو آپلود میکنی و در نهایت هزینه رو پرداخت میکنی. بعدش به شما یک شماره رهگیری داده میشه. معمولا یک روز پس از ثبت نام در سامانه دانشگاه مدارک شما رو تایید میکنه و بعدش در همون سایت به شما اطلاع داده میشه که مدراکی که قراره مهر بخوره رو بعد از فلان تاریخ به اداره پست ببر. بعد اینکه مدارک رو مهر زدن با پست واستون میفرستن.
3- نامه لغو تعهد نیازی نیست چون شما اسکنش رو آپلود کردید. کلا مدارکی که قراره مهر بخوره رو باید بفرستید.
2- شما ابتدا از مدارکی که میخوای مهر وزارت علوم بخوره اسکن میگیری+ نامه لغو تعهد و...(تو سایت زده چه چیزهایی لازمه). بعدش در سامانه ثبت نام و مدراک لازم رو آپلود میکنی و در نهایت هزینه رو پرداخت میکنی. بعدش به شما یک شماره رهگیری داده میشه. معمولا یک روز پس از ثبت نام در سامانه دانشگاه مدارک شما رو تایید میکنه و بعدش در همون سایت به شما اطلاع داده میشه که مدراکی که قراره مهر بخوره رو بعد از فلان تاریخ به اداره پست ببر. بعد اینکه مدارک رو مهر زدن با پست واستون میفرستن.
3- نامه لغو تعهد نیازی نیست چون شما اسکنش رو آپلود کردید. کلا مدارکی که قراره مهر بخوره رو باید بفرستید.
(01-11-2013, 01:31 PM)'alpachino10' نوشته: دوستان من چندتا سوال داشتم. ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید:
1- من دانشنامه ام رو از دانشگاه گرفتم. حالا می خوام ریزنمرات رو ببرم دارالترجمه واسه ترجمه. آیا دارالترجمه برای ترجمه ریزنمرات هم مهر وزارت علوم رو لازم داره؟ (فعلا فقط میخوام ریزنمرات رو ترجمه کنم و دانشنامه رو نه. آیا برای ترجمه ریزنمرات مثل دانشنامه باید مهر وزارت علوم روش خورده باشه یا بدون اون مهر برام ترجمه رسمی میکنن؟ خود ریزنمرات رسمی هستش و توسط دانشگاه صادر شده)
2- میشه لطفا روند پله به پله برای تایید دانشنامه رو بدونم؟ منظورم اینه که اول باید چکار کنم؟ مدارکو باید پست کنم و بعد برم توی سایت ثبت نام کنم یا چی؟ من یه مقدار در مورد این روند گیج شدم.
3- در هنگام پست مدارک کدوم یکی از این ها باید فرستاده بشه واسشون: 1-دانشنامه 2-ریزنمرات 3- نامه لغو تعهد ؟
خیلی متشکرم