01-11-2013, 02:15 PM
(01-11-2013, 12:26 PM)'Music' نوشته:من رشته ام حقوق هست. به دانشگاه دیروز ایمیل دادم ولی هنوز جواب ندادن. این سایتش هست شما چیزی متوجه میشید؟https://www.csun.edu/anr/intl/apply/index.html ممنون میشم راهنماییم کنید.
Graduate applications are due by October 31, 2013.
Supporting documents are due by November 15, 2013.
Supporting documents are due by November 15, 2013.
اگر دقت کنید به جمله دوم میبیند که احتمالا این دانشگاه با اینکه نگفته نتایج بعد 15 نوامبر میاد ولی چون گفته supporting documents وقت دارین بفرستین اون موقع به نظر میاد که جای نگرانی نیست
آیا چک کرده اید اون صفحه مربوطه رو با user و pass ؟ چون بعضی دانشگاهها ایمیل نمیزنن و باید خودتون چک کنید؟
اون دانشگاهی که من گفتم هم جواب نمیداد (شما بهتره به دانشکده ایمیل بزنید نه دانشگاه)
بعلاوه اگر جواب ندادن میتونید به دانشکده های دیگه هم ایمیل بزنید (من این کار رو کردم گفتن مثلا دانشکده اونا نتایج رو داده ولی دانشکده شما دیر میده و توضیح داد)
شما اگر نگران هستید به دانشکده های دیگه هم ایمیل بزنید کار که من کردم
بااحترام
آیا چک کرده اید اون صفحه مربوطه رو با user و pass ؟ چون بعضی دانشگاهها ایمیل نمیزنن و باید خودتون چک کنید؟
اون دانشگاهی که من گفتم هم جواب نمیداد (شما بهتره به دانشکده ایمیل بزنید نه دانشگاه)
بعلاوه اگر جواب ندادن میتونید به دانشکده های دیگه هم ایمیل بزنید (من این کار رو کردم گفتن مثلا دانشکده اونا نتایج رو داده ولی دانشکده شما دیر میده و توضیح داد)
شما اگر نگران هستید به دانشکده های دیگه هم ایمیل بزنید کار که من کردم
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.